Η Βανδή, η Κίντμαν και η κούνια

27.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, την κούνια που είχε η Νικόλ Κίντμαν στο Moulin Rouge φαίνεται πως ζήλεψε η Δέσποινα Βανδή, η οποία το φετινό χειμώνα θα έχει μία ολόιδια στο REX.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Την κούνια που είχε η Νικόλ Κίντμαν στο Moulin Rouge φαίνεται πως ζήλεψε η Δέσποινα Βανδή, η οποία το φετινό χειμώνα θα έχει μία ολόιδια στο REX. Εννοείται, πως η αοιδός δεν θα την έχει στο καμαρίνι της να κουνιέται στα διαλείμματα, αλλά στη "σάλα" του κέντρου. Η πατέντα είναι δικιά της, όπως άλλωστε το πέταγμα με τα λαμπιόνια πριν δύο χρόνια, και το εγχείρημα αυτό αναμένεται να συγκεντρώσει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας.

Η κούνια θα είναι μεγάλη και θα ξεκινάει από την πίστα, όπου θα καταλήγει στα πρώτα τραπέζια. Εκεί, η Δέσποινα θα τείνει το χέρι της στους θαμώνες και θα τους καλωσορίζει τραγουδώντας, όχι το "κούνια μπέλα έπεσε η κοπέλα", αλλά το "Έλα να με πάρεις φως μου". Οι προετοιμασίες για την έναρξη βρίσκονται στην τελική ευθεία, με την Βανδή να κάνει εντατικές πρόβες για το σόου της. Σε αυτό, η αοιδός θα μεταμορφώνεται σε "Τσάκι Τσαν στα μπουζούκια" για τις ανάγκες του τραγουδιού "Άντε γεια", σε Ισπανίδα χορεύοντας φλαμέγκο, αλλά και σε σκληρή ροκού. Με τον Βοσκόπουλο, δε, θα αναβιώσουν τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, μέσα από γνωστά τραγούδια της εποχής εκείνης.

Η Δέσποινα, φέτος, έδωσε πολλή μεγάλη σημασία και στο ντύσιμο της και προκειμένου να βρει τα κατάλληλα φορέματα πήρε σβάρνα την Ευρώπη - μέχρι την Ισπανία πήγε για να ψωνίσει - ξοδεύοντας ουκ ολίγα χρήματα για να ντυθεί (ή μάλλον να γδυθεί αφού τα περισσότερα εξ αυτών είναι απλώς...τολμηρά). Λέγεται, επίσης, πως στο πρόγραμμά της θα πει και άσματα της "αιωνίου", δηλαδή της Βίσση, σε μία ένδειξη καλής θελήσεως που την ξεκίνησε η Αννα. Το γεγονός, ότι η αντίπαλος στο "Fever" τραγουδά το "Στα δωσα όλα" συγκίνησε την Βανδή, η οποία αποφάσισε να ανταποδώσει. Τώρα ποια ή ποιο τραγούδι θα πει, είναι άγνωστο. Υπομονή, όμως και σε λίγες μέρες θα μάθουμε.