Ο Καρβέλας εμφανίσθηκε στην Αννίτα!

16.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μόλις την περασμένη Τετάρτη διαπίστωσα - προς μεγάλη μου απογοήτευση, γιατί είμαι φαν - ότι ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είναι... μούφα μάγος και τα μαγικά που κάνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μόλις την περασμένη Τετάρτη διαπίστωσα - προς μεγάλη μου απογοήτευση, γιατί είμαι φαν - ότι ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είναι... μούφα μάγος και τα μαγικά που κάνει είναι για παιδιά νηπιαγωγείου. Και πολύ σου βάζω. Για να διασκεδάζει τα παιδιά στον παιδικό σταθμό. Ποια εξαφάνιση της Ακρόπολης και ποια εξαφάνιση του αγάλματος της Ελευθερίας.

Εδώ μιλάμε, υπάρχει στην Ελλάδα ένας σούπερ μάγος, ο οποίος εξαφανίζει την Αννίτα Πάνια! Και για να μην στενοχωρηθούμε για την απώλεια, μας εμφανίζει στη θέση της τον... Νίκο Καρβέλα! Ταράχτηκες τώρα, παραδέξου το. Τι να πω εγώ, που βραδιάτικα είδα το φοβερό και τρομερό αυτό μαγικό νούμερο. Άκου να δεις. Η Αννίτα μπήκε πίσω από ένα παραβάν και ο μάγος έκλεισε τις κουρτίνες.

Είπε ένα άμπρα κατάμπρα και τσουπ η Πάνια «διακτινίστηκε» κάπου στο διάστημα. Μετά ο φόβος και ο τρόμος του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είπε πάλι τα μαγικά του για την επιστροφή. Η αγωνία των τηλεθεατών κορυφώθηκε: θα επιστρέψει αρτιμελής η Αννίτα ή θα έχει αφήσει κάνα μέλος στο άπειρο; Νταραν νταραν. Ο μάγος ανοίγει την κουρτίνα κι εμφανίζεται ο... Νίκος Καρβέλας, ο οποίος αν κρίνω από το ύφος και το στυλ, σίγουρα ήρθε από το διάστημα! Εννοείται, πως δεν μίλησε σε κανέναν και κανείς δεν του μίλησε, διότι με τα νεύρα που είχε - επειδή μάλλον τον ξύπνησαν - όλο και κάποιον θα πλάκωνε στο ξύλο.