Μαμά η Έλλη Κοκκίνου!

19.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Έλλη Κοκκίνου από τα ξημερώματα του Σαββάτου, αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ο γιος της αοιδού γεννήθηκε με καισαρική τομή στις 3 το πρωί, στο «Μητέρα»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Έλλη Κοκκίνου από τα ξημερώματα του Σαββάτου, αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ο γιος της αοιδού γεννήθηκε με καισαρική τομή στις 3 το πρωί, στο «Μητέρα» και ο ερχομός του έφερε μεγάλη χαρά στη διάσημη μητέρα του, η οποία περίμενε πως και πως να τον κρατήσει στην αγκαλιά της.

Στο πλευρό της Έλλης βρισκόταν από την πρώτη στιγμή ο σύζυγός της, Παναγιώτης Βασιλειάδης, η μητέρα της και τα δύο αδέλφια της. Στο μαιευτήριο την επισκέφθηκαν πολλοί φίλοι της, ενώ η Δέσποινα Βανδή και η Πέγκυ Ζήνα ήταν από τις πρώτες που επικοινώνησαν μαζί της, ενώ αμφότερες έστειλαν μία τεράστια ανθοδέσμη με ένα τεράστιο αρκούδο.

Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας και τις επόμενες μέρες θα πάνε στο σπίτι τους. Για την Κοκκίνου είναι το πρώτο παιδί και παρόλο που η αοιδός ήθελε μία κόρη, όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει γιο, το καλοσκέφτηκε και σου λέει: «Αυτός θα είναι ο... πρίγκιπας μου». Για τον σύζυγό της πάλι, ο μικρός είναι ο τρίτος γιος, αφού έχει άλλους δύο από τον πρώτο γάμο του.