Η πρώην του Κλούνεϊ πετάει τα ρούχα της!

11.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με τον τίτλο της «πρώην αγαπημένης Κλούνεϊ» η Σάρα Λάρσον πόσες πιθανότητες έχει να επιστρέψει πάλι στην παλιά της δουλειά ως σερβιτόρα σε κλαμπ του Λας Βέγκας; Χμ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με τον τίτλο της «πρώην αγαπημένης Κλούνεϊ» η Σάρα Λάρσον πόσες πιθανότητες έχει να επιστρέψει πάλι στην παλιά της δουλειά ως σερβιτόρα σε κλαμπ του Λας Βέγκας; Χμ. Μα και καμία όμως. Οι πόρτες για την Λάρσον άνοιξαν και η 29χρονη έχει αρκετές ευκαιρίες να εκμεταλλευτεί τον τίτλο που απέκτησε πρόσφατα. Τώρα, που προλαβαίνει, διότι αν βγει η επόμενη «πρώην αγαπημένη Κλούνεϊ» μη την είδατε τη σερβιτόρα.

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε και η ίδια, αποφασίζοντας να εισπράξει τη δημοσιότητα που πήρε στο πλευρό του Τζορτζ για ένα χρόνο με τον καλύτερο(;) και σίγουρα πιο κερδοφόρο τρόπο. Θα φωτογραφηθεί τσίτσιδη σε ένα από τα επόμενα τεύχη του Playboy. Είδες; Και άσε τις άλλες να πηγαίνουν στα καλλιστεία να μιλάνε για την «παγκόσμια ειρήνη» και άλλες να κάνουνε τα κουνελάκια του Χιου Χέφνερ.

Η Σάρα σκοπεύει να κάνει τη φωτογράφηση και για έναν ακόμη λόγο. Πολύ σημαντικό για την ίδια, ενώ για κάποιους είναι η αιτία που χώρισε με τον Κλούνεϊ. Απέκτησε νέο στήθος και θέλει να το διαφημίσει, αφού η ίδια είναι περήφανη για το απόκτημα της. Κι αν δε δείξει σε όλο τον κόσμο τα καινούργια της «μαμά» σε ποιον θα τα δείξει; Στον Τζορτζ, που άπαξ και η Λάρσον έβαλε τη σιλικόνη της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι;

Φαίνεται, πως του ηθοποιού δεν αρέσουν τα ψεύτικα, τα μεγάλα στήθη και δεν ενέκρινε την κίνηση της αγαπημένης του, με αποτέλεσμα να την χωρίσει με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτά ακούνε οι κακές γλώσσες του Χόλιγουντ κι έχουν εδώ κι ένα μήνα (από τότε δηλαδή που χώρισε το ζεύγος) που λένε ότι ο Τζορτζ χτενίζει το κανταΐφι και ξεσκονίζει τον κουραμπιέ.