Κορμί που...διχάζει

21.02.2001
Είναι τελικά η Τζένιφερ Λοπέζ μια δισεκατομμυριούχος γυναίκα, εξαιτίας του?κορμιού της; Η ίδια ισχυρίζεται πως "όχι δεν είναι", διαψεύδοντας τα καινούργια δημοσιεύματα του Τύπου που τη φέρουν να έχει ασφαλίσει το κορμί της για ένα?δισεκατομμύριο δραχμές.
Είναι τελικά η Τζένιφερ Λοπέζ μια δισεκατομμυριούχος γυναίκα, εξαιτίας του...κορμιού της; Η ίδια ισχυρίζεται πως "όχι δεν είναι", διαψεύδοντας τα καινούργια δημοσιεύματα του Τύπου που τη φέρουν να έχει ασφαλίσει το κορμί της για ένα...δισεκατομμύριο δραχμές. Από το Χονγκ Κονγκ, όπου βρίσκεται για την προώθηση του καινούργιου της δίσκου, λέει: "Όχι δεν ασφάλισα το κορμί μου, ούτε κάποιο μέλος αυτού. Άκουσα όσα λέγονται και δηλώνω ότι είναι μόνο φήμες".
Μάλιστα, με φανερή διάθεση χιούμορ είπε ότι μαζεύει τα σχετικά δημοσιεύματα για να τα δείξει κάποια μέρα στα παιδιά της. Η Λατινοαμερικάνα ηθοποιός και τραγουδίστρια - μετά από μια περίοδο σιωπής - απάντησε στους κριτικούς, οι οποίοι κατά καιρούς έχουν "ξεφωνίσει" τη μουσική της καριέρα.
"Κάνω αυτού του είδους τη μουσική και τραγουδάω όπως τραγουδάω, για το κοινό. Ούτε για εμένα, ούτε για τους κριτικούς". Και συμπληρώνει "Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι, που θα σκέφτονται αρνητικά και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα έχουν να πουν και μια καλή κουβέντα".
Εμείς πάλι μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε για την Τζένιφερ. Αρκεί κι αυτή να μας διευκρινίσει -επιτέλους- ασφάλισε ή όχι το κορμί της; Έτσι, για να μας λυθεί η απορία.