Δεν ξέρατε, δε...ρωτάγατε!

22.02.2001
"Γυαλιά καρφιά" τα έκανε η Ναόμι Καμπέλ στην γνωστή πριβέ μπουτίκ "Voyage" του Λονδίνου, επειδή οι υπάλληλοι δεν την...αναγνώρισαν. Η "μετριόφρων" super μοντέλα, με το γνωστό...φιλήσυχο χαρακτήρα της εν εξάλλω κατάσταση εισέβαλε στα δοκιμαστήρια πετώντας και κλοτσώντας ό, τι έβρισκε μπροστά της.
"Γυαλιά καρφιά" τα έκανε η Ναόμι Καμπέλ στην γνωστή πριβέ μπουτίκ "Voyage" του Λονδίνου, επειδή οι υπάλληλοι δεν την...αναγνώρισαν. Η "μετριόφρων" super μοντέλα, με το γνωστό...φιλήσυχο χαρακτήρα της εν εξάλλω κατάσταση εισέβαλε στα δοκιμαστήρια πετώντας και κλοτσώντας ό, τι έβρισκε μπροστά της. Το γεγονός ότι την αντιμετώπισαν σαν μια κοινή θνητή την έβγαλε -για μια ακόμη φορά- έξω από τα όριά της.
"Ζητήσαμε συγνώμη από την κ. Κάμπελ, όμως αυτή συνέχισε θέλοντας οπωσδήποτε να δημιουργήσει πρόβλημα" λέει ο υπεύθυνος του ακριβού καταστήματος. Και το πέτυχε η "μαύρη Αφροδίτη", αφού ήρθε σε ανοικτή σύγκρουση μαζί τους. Ο τελευταίος μεγάλος ντόρος που προκλήθηκε εξαιτίας του έκρυθμου χαρακτήρα της ήταν το 1998, όταν η γραμματέας και στενή της φίλη κατηγόρησε τη Ναόμι ότι της πέταξε το τηλέφωνο στο κεφάλι. Από τότε ακολούθησαν και άλλα μικροεπεισόδια και τσακωμοί που όμως δεν πήραν μεγάλη έκταση από τον Τύπο.
Αυτό το περιστατικό, όμως στη μπουτίκ θα συζητείται για πολύ καιρό ακόμη - κυρίως στα σαλόνια του διεθνούς τζετ-σετ - καθώς οι άνθρωποι της "Voyage" την τιμώρησαν με ισόβιο αποκλεισμό από το κατάστημα. Πάντως και οι υπάλληλοι -ως φαίνεται- πρέπει να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα...λήθης, καθώς στο παρελθόν δεν μπόρεσαν να αναγνωρίσουν δύο κυρίες της παγκόσμιας show-biz. Τη Μαντόνα και τη Τζούλια Ρόμπερτς! Αυτές ως γνήσιες σταρ που είναι δεν έκαναν "καλοκαιρινό" το μαγαζί, αλλά προτίμησαν να διαγραφούν από μέλη.
Φήμες που φέρουν τις δυο γυναίκες να αγόρασαν στους υπαλλήλους περιοδικά και μία τηλεόραση, προκειμένου να "μορφωθούν" παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.