Ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά!

25.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτή την περίοδο η Δέσποινα Βανδή αφού από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ξεκίνησαν οι εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο με τον Βασίλη Καρρά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτή την περίοδο η Δέσποινα Βανδή αφού από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ξεκίνησαν οι εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο με τον Βασίλη Καρρά. Οι εμφανίσεις στη συμπρωτεύουσα θα είναι για περιορισμένο αριθμό, πράγμα που σημαίνει ότι η Δέσποινα δεν θα χρειαστεί να περάσει πολύ καιρό μακριά από τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη.

Τα παιδιά της, πάντως, δεν τα αποχωρίζεται και κάθε φορά που ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για να τραγουδήσει, φροντίζει να παίρνει μαζί της την Μελίνα και τον Γιώργο. Το αυτό έκανε και το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, που ήταν και η πρεμιέρα. Τα παιδιά ταξίδεψαν μαζί με την Βανδή και στο κενό της αοιδού, μάνα και παιδιά πέρασαν πολλές ώρες στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου διαμένουν.

Όλοι έχουν να λένε πόσο τρυφερή και καλή μάνα είναι η Δέσποινα, η οποία έπαιξε με τα παιδιά, ενώ βοήθησε τον 10 μηνών γιο της, στο πρώτο του μπάνιο. Από την παρέα έλειπε ο πατέρας, Ντέμης ο οποίος έμεινε στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και αυτή ήταν από τις λίγες φορές που έχασε πρεμιέρα της συζύγου. Ωστόσο, η Δέσποινα και τα παιδιά επέστρεψαν πίσω το απόγευμα της Κυριακής, διότι στην πρωτεύουσα η αοιδός έχει πολλές υποχρεώσεις και κυρίως έχει να επιπλώσει το νέο σπίτι της οικογένειας στα βόρεια προάστια, όπου θα μετακομίσουν σύντομα.