Η Μαντόνα χωρίζει το Νοέμβριο!

26.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νέα σενάρια κυκλοφορούν για τον γάμο της Μαντόνα κι αυτή τη φορά θέλουν την «βασίλισσα της Ποπ» να χωρίζει με τον σύζυγό της, Γκάι Ρίτσι τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νέα σενάρια κυκλοφορούν για τον γάμο της Μαντόνα κι αυτή τη φορά θέλουν την «βασίλισσα της Ποπ» να χωρίζει με τον σύζυγό της, Γκάι Ρίτσι τον ερχόμενο Νοέμβριο. Το τέλος του επταετή γάμου τους είναι γεγονός, απλά το ζευγάρι δεν θέλει να το ανακοινώσει ακόμη και να ξεκινήσει τη διαδικασία τώρα, διότι σε λίγο καιρό ξεκινάει η παγκόσμια περιοδεία της Μαντόνα.

Κι αυτό, όπως καταλαβαίνεις δεν είναι ο, τι καλύτερο. Πού να βάζει στο κεφάλι της κι αυτές τις σκοτούρες; Εξάλλου, Μαντόνα και Γκάι έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και μία μικρή καθυστέρηση δεν θα τους δημιουργούσε πρόβλημα. Μάλιστα, διάφορα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να κοιμάται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες και η σχέση τους να είναι πια «αδελφική».

Οι ίδιοι αποφεύγουν να μιλήσουν για τις φήμες και τα σενάρια που κυκλοφορούν. Τον τελευταίο, δε καιρό, δεν κάνουν ούτε κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ η τελευταία φορά που είδαμε το ζευγάρι μαζί ήταν στο φεστιβάλ των Καννών.