"Σύρραξη" στο Γκάζι

23.02.2001
Τι γίνεται όταν η Άντζελα Δημητρίου τα "παίρνει στο κρανίο" εν ώρα δουλειάς; Απλά το "έλα να δεις". Χαμός σου λέει έγινε στο "Γκάζι" τις προάλλες με πρωταγωνιστές την "Λαίδη" και τα "παιδιά" του Φώσκολου. Το τι τους έσυρε η αοιδός μόλις αντιλήφθηκε ότι η παρέα και κυρίως η συνοδός του Τζώνι Θεοδωρίδη την ειρωνεύονταν δε λέγεται.
Τι γίνεται όταν η Άντζελα Δημητρίου τα "παίρνει στο κρανίο" εν ώρα δουλειάς; Απλά το "έλα να δεις". Χαμός σου λέει έγινε στο "Γκάζι" τις προάλλες με πρωταγωνιστές την "Λαίδη" και τα "παιδιά" του Φώσκολου. Το τι τους έσυρε η αοιδός μόλις αντιλήφθηκε ότι η παρέα και κυρίως η συνοδός του Τζώνι Θεοδωρίδη την ειρωνεύονταν δε λέγεται. Ατάκες αμίμητες που θα της ζήλευε ακόμη και ο Φώσκολος.
Να πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Η παρέα των ηθοποιών που απαρτιζόταν από τους Θεοδωρίδη, Σπύρο Θεοδόση, Επιστήμη Αρετάκη και των συνοδών τους καθόταν στο πρώτο τραπέζι και από την είσοδό τους κιόλας στο μαγαζί έδειξαν πως είχαν μεγάλα κέφια. Γέλαγαν και πειράζονταν μεταξύ τους, χωρίς όμως να ενοχλούν τους υπόλοιπους θαμώνες και δη τους καλλιτέχνες που βρίσκονταν επί πίστας. Έλα όμως που δεν συνέβη το ίδιο και με την είσοδο της Δημητρίου, αφού η παρέα άρχισε να γελά δυνατά. Θα πείτε πως "μπορεί να χάρηκαν που επιτέλους εμφανίστηκε η μεγάλη καλλιτέχνιδα", καθώς είναι θαυμαστές της. Πιθανόν και να ίσχυε αυτό αν τα γέλια τους δεν τα συνόδευε γερή δόση ειρωνείας κυρίως από την αγνώστων στοιχείων συνοδό του Θεοδωρίδη (προσφάτως χωρισμένος για όσους βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα).
Η "Λαίδη" στην αρχή έδωσε "τόπο στην οργή", αλλά η συμπεριφορά τους την έφερε στα όρια. "Αγόρια σας βλέπω" φέρεται να τους είπε, αυτοί όμως τίποτε. Έτσι, από μικροφώνου την μπήκε κανονικά. "Εσύ γιατί σταμάτησες από τη Λάμψη"; ρώτησε τον Θεοδόση (που τον θυμήθηκε;), ενώ κατευθύνθηκε "καρφωτή" στον Τζώνι "Συνοδεύεσαι βλέπω. Μόνο θέλει γυμναστική το κοριτσάκι". Η κοπέλα ενοχλήθηκε αλλά δεν δόθηκε περαιτέρω συνέχεια στο περιστατικό. Η παρέα συνέχισε ακάθεκτη και η συνοδός του Θεοδωρίδη ακολούθησε αμέσως τη συμβουλή της Άντζελας. Επιδόθηκε στον χορό της κοιλιάς μήπως και γυμνάσει τους...κοιλιακούς.