Ετοιμάζουν "ταξίδι" Μπάρμπα-Κυριαζής

22.02.2001
"Ταξιδιώτης" θα γίνει η Βάνα Μπάρμπα για χάρη του Χρήστου Κυριαζή. Μη νομίσετε, όμως ότι οι δύο εραστές αποφάσισαν να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και να εξαφανιστούν από "προσώπου γης". Ούτε να πάει το μυαλό σας στο πονηρό ότι τάχα ξαναζωντάνεψε ο παλιός τους έρωτας.
"Ταξιδιώτης" θα γίνει η Βάνα Μπάρμπα για χάρη του Χρήστου Κυριαζή. Μη νομίσετε, όμως ότι οι δύο εραστές αποφάσισαν να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και να εξαφανιστούν από "προσώπου γης". Ούτε να πάει το μυαλό σας στο πονηρό ότι τάχα ξαναζωντάνεψε ο παλιός τους έρωτας. Η γνωστή πρωταγωνίστρια θα "ταξιδέψει" μόνο για τις ανάγκες του καινούργιου video clip του τραγουδιστή, "Ταξιδιώτης".
Οι δυο τους παρόλο το χωρισμό διατήρησαν φιλική σχέση, την οποία όπως λένε χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια και ο αλληλοθαυμασμός. Αποτέλεσμα, λοιπόν αυτών ήταν η δεύτερη συνεργασία τους μετά από 8 χρόνια. Η πρώτη ήταν στο πλέον γνωστό video-clip "Έχω κλάψει", όπου η Βάνα ως τσιγγάνα, μάγεψε τους πάντες, ανεβάζοντας συγχρόνως τις μετοχές της στο "χρηματιστήριο" της show-biz. Κάτι το οποίο η χυμώδης ηθοποιός αναγνωρίζει - εν αντιθέσει με άλλες συναδέλφους της - γι αυτό και ζήτησε από τον φίλο της να είναι αυτή η ηρωίδα. Ο Κυριαζής -άλλο που δεν ήθελε- δέχτηκε αμέσως την πρόταση, καθώς όπως παραδέχεται η εμφάνιση της χυμώδους ηθοποιού θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για τη δουλειά του.
Το στόρι θα διαδραματιστεί σε ένα τρένο, όπου ο αοιδός θα ταξιδεύει στο άγνωστο με "βάρκα" τις...σκέψεις του για τη γυναίκα που τον σημάδεψε, τη Βάνα. Υπόθεση σημαδιακή; Άγνωστο. Πάντως ο Χρήστος Κυριαζής σε συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς δεν αποκλείει μια επανασύνδεση ερωτικού περιεχομένου. Προς το παρόν η Μπάρμπα χαίρεται τον ερωτά της και τους συνεχείς χωρισμούς με τον Λάκη Ραπτάκη.