Γέννησε η Νικόλ Κίντμαν!

08.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το «Κυριακάτικο τριαντάφυλλο» έφερε στον κόσμο το πρωί της Δευτέρας η Νικόλ Κίντμαν και η ευτυχία της είναι απερίγραπτη. Θα αναρωτιέσαι τώρα εσύ για ποιο «τριαντάφυλλο» σου μιλάω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το «Κυριακάτικο τριαντάφυλλο» έφερε στον κόσμο το πρωί της Δευτέρας η Νικόλ Κίντμαν και η ευτυχία της είναι απερίγραπτη. Θα αναρωτιέσαι τώρα εσύ για ποιο «τριαντάφυλλο» σου μιλάω. Λοιπόν, πρόκειται για την πρώτη βιολογική κόρη της Κίντμαν και του Κιθ Ούρμπαν κι αυτό είναι το όνομα - Sunday Rose - που επέλεξαν να της δώσουν οι γονείς της.

Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα. Εξάλλου, αυτό δεν είναι το πιο... bizarre όνομα στο Χόλιγουντ. Μην ξεχνάς, άλλωστε την κόρη - «Μήλο» της Γκουίνεθ Πάλτροου. Η Κίντμαν, λοιπόν, γέννησε το πρωί της Δευτέρας ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3 κιλών, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Αυστραλία.

Ο Κιθ ήταν όλη την ώρα στο πλευρό της 41χρονης συζύγου του, ενώ το ζευγάρι πετάει στα σύννεφα. Η μικρή είναι το πρώτο βιολογικό παιδί της Κίντμαν, η οποία έχει άλλα δύο υιοθετημένα παιδιά από το γάμο της με τον Τομ Κρουζ, την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ. Για τον Ούρμπαν, πάλι, είναι το πρώτο του παιδί γενικότερα.