Η Τζένιφερ Λοπέζ...αισχύνεται!

23.05.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Για λίγο καιρό ως φαίνεται κράτησε η μανία για τον Μπραντ Πιτ στο μουσείο της μαντάμ Τισό καθώς εδώ και λίγες μέρες στην αίθουσα
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Για λίγο καιρό ως φαίνεται κράτησε η μανία για τον Μπραντ Πιτ στο μουσείο της μαντάμ Τισό καθώς εδώ και λίγες μέρες στην αίθουσα δεσπόζει ένα νέο, αυτό της Τζένιφερ Λοπέζ. Όπως καταλαβαίνεις, μπροστά από το ομοίωμα σχηματίζονται ουρές ορεξάτων αρσενικών που κάνουν κρα για να πιάσουν τα κέρινα -έστω - οπίσθια της Λατίνας ντίβας. Σε αντίθεση με του Μπραντ Πιτ, τα οπίσθια της Τζένιφερ δεν είναι...ζουληχτά. Έχει, όμως, άλλα χαρίσματα.

Αν σκύψεις και της πεις κάτι στο αυτί, το κερί θα κοκκινίσει ωσάν το παντζάρι. Είτε αυτό είναι πρόστυχη κουβέντα είτε λεπτεπίλεπτο κομπλιμέντο. Το κολπάκι αυτό έχει ενθουσιάσει τους επισκέπτες - πάντα μιλάμε για άνδρες - οι οποίοι συνέχεια της μιλάνε στο αυτί. Ενίοτε, πιάνουν και τα οπίσθια που σημειωτέων είναι στις πραγματικές διαστάσεις της ντίβας. Έτσι, τα αγόρια έχουν τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσουν τι χάνουν αυτοί και τι κερδίζει ο Μπεν Αφλεκ, ενώ τα κορίτσια μπορούν να κάνουν ένα crash test για το ποια τα έχει μεγαλύτερα.

Τώρα που είπα μεγαλύτερα. Και το στήθος της Τζένιφερ είναι στις πραγματικές του διαστάσεις, ενώ έχει γίνει τόσο καλή δουλειά, που από μακριά ίσα που μπερδεύεσαι αν είναι η αληθινή Λοπέζ ή η κέρινη κούκλα. Εξάλλου, για το ομοίωμα δόθηκε ένα σεβαστό ποσό, διότι οι υπεύθυνοι ήθελαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και το πέτυχαν. Τέτοια καλή δουλειά, με προσοχή στις λεπτομέρειες έχει γίνει επίσης στα ομοιώματα του Μπραντ Πιτ με τα "ζουληχτά" οπίσθια και στης Κάιλι Μινόγκ με το μικροσκοπικό εσώρουχο που φορούσε σε συναυλία της κι έχει πλανέψει επισκέπτες!