Φύγε Δέσποινα, έλα Καίτη!

14.07.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σκληρή που είναι τελικά η νύχτα. Ούτε να αγιάσεις μπορείς, μα ούτε και να γίνεις μάνα. Και τη σκληρή τούτη αλήθεια γνώρισε πολύ καλά πρόσφατα η εγκυμονούσα Δέσποινα Βανδή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σκληρή που είναι τελικά η νύχτα. Ούτε να αγιάσεις μπορείς, μα ούτε και να γίνεις μάνα. Και τη σκληρή τούτη αλήθεια γνώρισε πολύ καλά πρόσφατα η εγκυμονούσα Δέσποινα Βανδή. Όπως λέγεται και ακούγεται (και λόγο για να μην το πιστέψω, δεν έχω) η αοιδός τις τελευταίες μέρες είναι τα μάλα στεναχωρημένη και απογοητευμένη, διότι στο μικρό της "βασίλειο", το REX βρέθηκε κιόλας η αντικαταστάτρια της, η οποία θα πάρει τα σκήπτρα με όλες τις τιμές και δόξες. Πρόκειται για την Καίτη Γαρμπή κι εδώ είναι η μεγάλη πίκρα για το Δεσποινάκι.

Όπως λένε, λοιπόν, η Βανδή αποφάσισε - μετά το τέλος του οικογενειακού συμβουλίου που είχε με το Ντέμη Νικολαίδη - να απέχει από την αθηναϊκή νύχτα για δύο περίπου χρόνια, μέχρι δηλαδή να γεννήσει και να απογαλακτιστεί το μωρό της. Την γενναιόδωρη τούτη απόφαση της μάνας, η καλλιτέχνιδα την ανακοίνωσε στους δικούς της ανθρώπους, ανάμεσα τους προφανώς και ο Ηλίας Μαροσούλης. Και λέω προφανώς, διότι όπως κυκλοφόρησε, ο γνωστός επιχειρηματίας φρόντισε να βρει την αντικαταστάτρια της. Αυτή είναι η Γαρμπή, την οποία κατάφερε να "καπαρώσει" για τα επόμενα τρία χρόνια έναντι ενός σεβαστού ποσού της τάξεως των 100 εκατομμυρίων δραχμών.

Αυτό σημαίνει πως όταν με το καλό επιστρέψει η μάνα Δέσποινα θα βρει "κλειστή" την πόρτα του REX καθότι εκεί θα άδει η μάνα Καίτη. Βέβαια, μπορεί να εμφανιστεί αν θέλει στο μαγαζί, μόνο που θα είναι δεύτερο όνομα πίστα, διότι το "αφεντικό" για τρία χρόνια θα είναι η Καιτούλα. Μεγάλη επιτυχία για την αοιδό, η οποία τη φετινή χρονιά μάλλον θα έχει στο πλευρό της τον Τόλη Βοσκόπουλο. Και ο Τσαλίκης; Άστα να πάνε, ξένες εγκυμοσύνες δικά του βάσανα. Απ' ότι φαίνεται, θα πάει σε άλλο μαγαζί του Μαροσούλη, ενώ αναζητείται ακόμη το ταίρι του. Το σίγουρο, πάντως, για τον αοιδό είναι πως δεν θα ξαναπεί "ναι" στην Βανδή για να συνεργαστούν. Ως φαίνεται, η αοιδός λειτουργεί γι αυτόν κάτι σαν....την γκαντεμιά του!