Χαριτάτος-Αυτιάς: Έπεσαν θύματα απάτης

09.08.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τι γίνεται στον κόσμο και τι κοινό φαντάζεσαι ότι μπορεί να έχουν ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Αυτιάς; Μην είναι το γυμνασμένο κορμί,

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τι γίνεται στον κόσμο και τι κοινό φαντάζεσαι ότι μπορεί να έχουν ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Αυτιάς; Μην είναι το γυμνασμένο κορμί, μην είναι το θεληματικό πηγούνι, ή μήπως είναι ότι και οι δύο είναι δημοσιογράφοι; Θα σε απογοητεύσω αφού δεν είναι τίποτα από όλα αυτά Σωτήρη μου! Τα παιδιά που λες έπεσαν θύματα απάτης στο διαδίκτυο ο Αυτιάς στο Τwitter και ο Χαριτάτος στο Facebook.

Ο Γιώργος Αυτιάς το έμαθε από φίλους όταν έκανε τα μπανάκια του και αμέσως, επικοινώνησε με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και όπως διάβασα στην Espresso, οι αρμόδιοι κάνουν ό,τι μπορούν για να ανακαλύψουν ποιος την έστησε την ψεύτικη σελίδα. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα του Twitter που προσπαθεί και αυτή να ανακαλύψει ποιος το έκανε.
"Πρέπει και είμαι υπέρ στο να υπάρχει ελευθερία στο διαδίκτυο και πλήρης ελευθερία λόγου, είτε είναι site είτε blog αλλά να μη χρησιμοποιούν το όνομα κάποιου άλλου, κάνοντας πράξεις ποινικά κολάσιμες" δήλωσε ο Γιώργος Αυτιάς στην Espresso ενώ ο Σπύρος Χαριτάτος ενώ έκανε τα μπανάκια του και αυτός στην παραλία την ίδια ώρα ο "ψεύτικος" Σπύρος έπιανε κουβέντα με φίλους στο facebook. Και ο Χαριτάτος λοιπόν κατέφυγε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να βγάλει άκρη αλλά δεν ήθελε να κάνει μηνύσεις. Αν λοιπόν αρχίσει κάποιος από τους δυο να σου πιάνει την κουβέντα μην παραξενευτείς το πιο πιθανό είναι να μην είναι οι ίδιοι αλλά οι διαδικτυακοί τους σωσίες!

Ελένη Αναστασάκη