Νομικού:"Δεν παίζω κρυφτό για τον Χρήστο"

02.09.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης ειλικρινά σου το λέω με έχουν τσακίσει! Πάνω που βλέπω φωτογραφίες των δύο

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης ειλικρινά σου το λέω με έχουν τσακίσει! Πάνω που βλέπω φωτογραφίες των δύο τους σε αεροδρόμια, στο νησί των ανέμων και γενικά ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι και λέω τώρα θα το παραδεχτούν ότι είναι ζευγάρι, στεναχωριέμαι γιατί δεν το κάνει κανείς τους δημοσίως και ένα μεγάλο "Γιατί" μου ροκανίζει το μυαλό.

Μήπως γιατί δεν έχει συνηθίσει το κορίτσι τις κάμερες και τους φωτογράφους; "Κάποιες φορές γίνεται κουραστικό, βαρετό ή εξαιρετικά άβολο. Δεν παίζω όμως κανένα παιχνίδι, ούτε αυτό της γάτας με το ποντίκι, ούτε κρυφτό, ούτε κανένα άλλο. Και δεν το κάνω γιατί ούτε θέλω, ούτε ξέρω να παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια", σου απαντά στο "TV Ζάπινγκ" η παρουσιάστρια και με βάζει σε σκέψεις. Αν δεν είναι κρυφτό, είναι σίγουρα πλακωτό!

Γιατί ένα θα σου πω, αν δεν είναι κρυφτούλι όλο αυτό που μου έκαναν μέσα στη ντάλα του Αυγούστου, που εμφανίστηκαν χωριστά τις ίδιες μέρες στη Μύκονο και κανείς δε μου τον παραδεχόταν αυτόν τον δεσμό- και δε σου κρύβω μου στοίχησε πάρα πολύ που έκαναν αρμένικη βίζιτα στην Ρούλα Κορομηλά- και το ότι συνέχεια έφευγαν χωριστά και επέστρεφαν χωριστά, μου έσπασε ελαφρώς τα νεύρα. Γιατί δηλαδή μου έπαιξαν τέτοιο παιχνίδι και δεν μου το λένε; Τώρα πλέον είμαι ήσυχη πως το ζευγάρι δεν παίζει κρυφτό, αλλά πλακωτό!

Ελένη Αναστασάκη