Κι έγινε θέμα το στρας στο βρακάκι της Ελευθερίου

16.03.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αν νόμιζες εσύ ότι φέτος λόγω κρίσης δεν θα ασχοληθούν εκεί στο Star με την Γιουροβίζιον, πλανάσαι πλάνη οικτρά. Γιατί, πρώτα τους βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Και για το κανάλι, η Γιουροβίζιον είναι

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Αν νόμιζες εσύ ότι φέτος λόγω κρίσης δεν θα ασχοληθούν εκεί στο Star με την Γιουροβίζιον, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Γιατί, πρώτα τους βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Και για το κανάλι, η Γιουροβίζιον είναι μεγάλο χούι. Στην «Πρωινή Μελέτη» ασχολούνται με τα μαλλιά των παρουσιαστών κι αν αυτά ήταν τελικά άλουστα. Μέχρι, που πήγε ο Γιώργος Φραντζεσκάκης στην εκπομπή με μαλλί για διαφήμιση σαμπουάν και πείστηκε ακόμη και η Σάσα Σταμάτη, πώς η «λίγδα στο μαλλί» του οφειλόταν στον… κακό φωτισμό.

Στο Made in Star. πάλι, ασχολούνται με το στρασάτο βρακί της Ελευθερίας Ελευεθερίου, που η νεαρή αοιδός μας το επεδείκνυε σε κάθε χορευτική της φιγούρα. Βγήκε μέχρι και η στυλίστρια της και μας το έδειξε φόρα παρτίδα στην κάμερα για να εξηγήσει ότι το βρακί πάει σετάκι με το μίνι φόρεμα. Σαν τις φουφούλες στα μωρά.

Συμπέρασμα: Άλλοι δεν έχουν βρακί να βάλουν και στην τηλεόραση ασχολούνται με το βρακί της Ελευθερίου

Αυτό το «θρίλερ» με την Ζέτα Μακρυπούλια με χαλάει πολύ. Δεν ξέρω, αν πράγματι ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την παρουσιάστρια να τσινάει, επειδή δεν θέλει να πέσει κάτω από τις 5 χιλιάδες ευρώ το Live. Όμως με χαλάει πολύ που ασχολούμαστε με την ιστορία, τέτοιες εποχές. Σήμερα δεν απάντησε η Μακρυπούλια, αύριο θα απαντήσει. Βαριέμαι κιόλας. Υπάρχουν πιο ευχάριστα πράγματα στην τιβί.

Όπως η Ελένη Μενεγάκη, η οποία άφησε τον λούτσο κι έπιασε το χταπόδι. Καλά, τα σόκια από τις πληροφορίες που παίρνει για το μαλάκιο διαδέχονται το ένα το άλλο. Πρώτα έμαθε ότι ένα από τα 8 «πόδια» είναι το πέος του και σκιάχτηκε η γυναίκα με το προικισμένο μαλάκιο. Μετά, έμαθε για το…σπέρμα του και με μάρτυρες τους τηλεθεατές δήλωσε ότι δεν πρόκειται να βάλει ξανά στο στόμα της σπέρμα χταποδιού.

Ορκίζεσαι;

Να θέλεις να αγιάσεις, Σαρακοστή που είναι και η Ειρήνη Μερκούρη να μη σε αφήνει. Το girl πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της (να είναι όλα περαστικά) και δήλωσε μόλις βγήκε από το νοσοκομείο ότι έζησε από θαύμα και την έσωσε ο Άγιος Δαυίδ. Μέχρι εδώ, καλά. Αλλά το να πηγαίνει από εκπομπή σε εκπομπή, με αποκορύφωμα στην Τατιάνα και να περιγράφει ότι την ξύπνησε ο Άγιος Δαυίδ και πίσω του ήταν ανήσυχοι καμιά πενηνταριά άλλοι Άγιοι, είναι… τράτζικ.

Το έζησες το θαύμα σου; Κράτησε το για εσένα. Μην το περιφέρεις από δω και από εκεί. Κολάζεις κι εμάς που σε ακούμε.