Καραμέρος: "Όνειρο ζει και μην τον ξυπνάτε τώρα..."

13.10.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έχουν πάντως εκεί στη Μεσημεριανή Μελέτη κάτι ιδέες για να "χτυπήσουν" τον ανταγωνισμό άλλο πράγμα....

Να ας πούμε την Παρασκευή είχαν καλεσμένο τον Γιώργο Καραμέρο να μας πει τι το ενδιαφέρον για να καθίσουμε να τον δούμε; Όχι, δε λέω ότι ο δημοσιογράφος είναι αδιάφορος αλλά έχουμε να τον δούμε δύο χρόνια στην τιβί και όσο να κάνει, τον έχουμε ξεχάσει. Και σήμερα που τον είδα, δεν μπορώ να πω ότι με έπιασε και τρελή νοσταλγία.

Δύο χρόνια που λες έχουν περάσει από τότε που ήταν στο ψυχαγωγικό πρωινό του ΑΝΤ1 και ο Καραμέρος ακόμη προσπαθεί να πείσει ότι η παρουσία του εκεί (για δύο σεζόν) ήταν σαν το... "τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι". Γιατί ο άνθρωπος σου λέει, είναι Δημοσιογράφος και τα ζώδια και η μαγειρική τού ήταν ξένα. Και για να καταλάβεις πόσο δυσκολεύτηκε ο Δημοσιογράφος, αρκεί να ακούσεις την ατάκα του. "Εγώ ξυπνάω το πρωί και διαβάζω Reuters και Financial Times". Οπότε καταλαβαίνεις από εκεί και πέρα τι να του έλεγαν τα άστρα, η μπεσαμέλ και κυρίως το κουτσομπολιό.

Ευτυχώς, αγαπημένε μου, που ο Καραμέρος δεν είναι ο... Πινόκιο, διότι μετά την παραπάνω ατάκα του, θα ερχόταν η μύτη και θα κάρφωνε το γκριζογάλανο μάτι της Ελεονωρας. Γιατί μπορεί να μην το είχε ο Δημοσιογράφος του... Reuters με τον Ζυγό και τον Υδροχόο, όμως το ξεκατίνιασμα μια χαρά το πήγαινε. Γιατί ποιος - πες μου ποιος πλην του Καραμέρου - θα ξεχάσει πώς ξεκατινιάζονταν (παρέα με Σπύρο Χαριτάτο) για την Ελένη Μενεγάκη που είχαν απέναντι; Και κυρίως, ποιος θα ξεχάσει όταν απέναντι πήγε η εγκυμονούσα Φαίη Σκορδά, τα... δημοσιογραφικά σχόλια, (σαν αυτά που διαβάζεις στους Financial Times) που έλεγε το πάλαι ποτέ -δημοσιογραφικό- δίδυμο του ΑΝΤ1;

Γιατί ειδικά με την περίπτωση της Σκορδά και τα άκομψα σχόλια που έκαναν ("θα παραδεχτούν δημόσια την εγκυμοσύνη όταν θα στερέψουν από καλεσμένους" είχε πει στον Θέμο Αναστασιάδη) έχασαν πολλούς πόντους και κάπως έτσι είχε έρθει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος τους από την ψυχαγωγική πρωινή ζώνη. Που άμα κρίνουμε τώρα με τον αφορισμό που της κάνει ο Καραμέρος, για καλό του τελείωσε, διότι ήταν σα να τον είχαν βάλει να δουλεψει στα... κάτεργα!