Μέσα Οκτώβρη αλλά η Μελέτη συνεχίζει τα μπάνια...

17.10.2012
Όταν οι άλλες σταματούν (τα μπάνια), η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει να πλατσουρίζει!

Βρισκόμαστε πλέον στα μέσα Οκτώβρη, και ναι αγαπημένε μου Σωτήρη, τα εξώφυλλα των λατρεμένων gossip περιοδικών σταμάτησαν να μας μοστράρουν την Ελένη (Μενεγάκη) και τη Φαίη ( Σκορδά) με μαγιό!

Έλα όμως που κάποιοι συνεχίζουν να πλατσουρίζουν, όπως η Ελεονώρα Μελέτη που το μπικίνι το έχει βάλε- πλύνε! Ο φακός του περιοδικού ΟΚ τη συνέλαβε στην παραλία Μαύρο Λιθάρι κοντά στο σπίτι της, όπου ήταν και η μόνη λουόμενη!

Σαν την καλαμιά στον κάμπο παιδί μου σου λέω, στην ξαπλώστρα ασχολούνταν με το κινητό της και άφηνε τον ήλιο να καίει το κορμάκι της!

Έχει στόχο σου λέει το κορίτσι να διατηρήσει το σώμα της σε άριστη κατάσταση, γι΄αυτό συνεχίζει τα μπάνια και τα σπορ στη θάλασσα.

Να ενημερώσουμε την Ελεονώρα πως η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει και πως η αντίπαλος Ελένη μαζεύτηκε σπιτάκι της σιγά σιγά. Μήπως πρέπει και η ίδια να αφήσει τα μπάνια και να πιάσει τα πεσμένα της νούμερα;

ΥΓ: και μην μου πεις για τη Μενεγάκη που την είδες μέσα στη βδομάδα να απολαμβάνει ουζάκι με μπικινάκι! Αυτή το δικαιούται, και τα νούμερα έχει ανεβασμένα και τα σκυλιά δεμένα!

Με αγάπη~ Η κατίνα!