Κούραση να μαζεύεις πιπεριές Ελένη μου

02.11.2012
Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να περνά τα σαββατοκύριακα της στην Άνδρο και τα περιοδικά συνεχίζουν να την έχουν πρώτη μούρη στα εξώφυλλα.

Μόνο που τώρα το Λενιώ έβγαλε τα μαγιό, φόρεσε τα ρούχα της αγροτιάς και μαζεύει πιπεριές με τον Ματέο. Κι άμα κρίνουμε από το ύφος της στις φωτογραφίες, είναι μεγάλη κούραση να γεμίζεις τα τελάρα. Πάντως, κούραση δεν είναι το shopping, που τα εμπορικά στα βόρεια προάστια οσονούπω θα... αγιοποιήσουν την Ελένη. Άμα δεν ήταν αυτή να ψωνίζει, θα τα είχαν κλείσει τα μαγαζιά.

Έχω κουραστεί να ακούω την Κατερίνα Καραβάτου να μιλάει για την τηλεόραση, αν θα επιστρέψει σε αυτή, πόσο ανάγκη έχει τη δουλειά κι αν θα κάνει εκπομπή με τον σύζυγο. Δεν είναι να την πετύχουν κάπου, όλο γι αυτό τη ρωτάνε. Boring. Δεν είναι η μόνη άνεργη της τιβί.

«Δεν μετανιώνω που το έκανα, αλλά δε θα το ξανάκανα» δήλωσε η Έλενα Παπαβασιλείου για τη συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού. Η γάτα που ακούς, είναι της Ναταλίας. Την έβαλε να κλάψει!

«Επεκτείνεται ο Τόνυ, κάνει και εκπομπή αλλά στο ραδιόφωνο, γιατί έχει παχύνει και εκεί δεν φαίνεται» τάδε έφη Βαγγέλης Περρής για τον Τόνυ Μαυρίδη. Εδώ πάει η παροιμία... «Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα». Γιατί και ο Περρής δεν είναι... κορμί λαμπάδα. Ε;

“Το πρώτο μεγάλο βήμα έχει γίνει εδώ και καιρό, αφού συζούμε και μας βρίσκει πολύ ευτυχισμένους και τους δύο. Είμαστε έτοιμοι και για το επόμενο βήμα. Τώρα, οι λεπτομέρειες είναι δευτερευούσης σημασίας” δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια. Απόψε (2/11) έχει πρεμιέρα στην Ακτή Πειραιώς.....