Ενημέρωσαν τον Καμίνη ότι μπήκε το 13 ή μιλάει ακόμη;

03.01.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ωραίος τύπος ο Γιώργος Καμίνης. Λίγο ακόμη και θα έμπαινε το 2014. Ξεκίνησε το λόγο του και δεν έλεγε να τελειώσει. Floor manager δεν είχαν να του κάνει νόημα;

- Απήυδυσε ο κόσμος από κάτω και άρχισε να φιλιέται μόνος του. Αλλά χαμπάρι ο δήμαρχος. Ίσα που θα πίστευε ότι πρόκειται για ασυγκράτητα ερωτευμένα ζευγαράκια. Μόνο που δεν κοκκίνισε από ντροπή.

- Εντάξει, η Αθήνα άλλαξε χρόνο δύο λεπτά αργότερα. Και τι έγινε; Δεν παραπονούνται οι υπόλοιπες πόλεις ότι πάντα προηγείται η πρωτεύουσα; Ορίστε, ο Καμίνης τους παραχώρησε τη θέση.

- Ευτυχώς, που ο δήμαρχος δε φέρνει το Άγιο Φως. Γιατί, με την ταχύτητα που τον διακρίνει, θα λέγαμε Χριστός Ανέστη, όταν θα εβγαινε το αρνάκι!

- Και μετά τη μικρή διακοπή για την αλλαγή της χρονιάς επιστρέψαμε στο πρόγραμμα. Σε όποιο κανάλι να γύριζες, έπεφτες πάνω σε μπουζούκια. Βίσση, Μαζωνάκη, Βανδή, Ρέμο και Λοτσάρη (παρακαλώ) είχε το μενού.

- Δεν έχεις μία να πας φέτος σε σχήμα; Μην αγχώνεσαι, του χρόνου θα τα δεις στην τιβί. Τα κανάλια να είναι καλά.

- Η μόνη που αντιστάθηκε ήταν η ΝΕΤ. Είχε ολόφρεσκο Σπύρο Παπαδόπουλο και τρελή φαντασία (καλά για κέφι δε συζητώ) με καλεσμένους ένα τσούρμο ηθοποιούς. Μπουζούκια τα ιδιωτικά; Θίασους η κρατική.

- Αλήθεια, είπε κανείς του Σπύρου ότι θέλαμε να κάνουμε ρεβεγιον με Αθερίδη και Μαρκουλάκη στα μικρόφωνα;

- Γενικά, το πρόγραμμα των καναλιών στις γιορτές ήταν σκέτη απογοήτευση. Μας τάραξαν στις επαναλήψεις. Εκείνο το Black out και το Wipe out πρέπει να το έχει σιχαθεί μέχρι και η ψυχή της Νάντιας Μπουλέ και του Γιώργου Λιανού. Γιατί η δικιά μας τα έχει σιχαθεί προ πολλού.

- Αλλά ο ΑΝΤ1 δεν μας στέρησε τον Σουλεϊμάν. Κάναμε Χριστούγεννα και Πρωτοχροννιά με Σουμπούλ Αγά.

- Η 25η Μαρτίου φέτος πέφτει Δευτέρα. Λες ο ΑΝΤ1 εκείνη τη μέρα να βάλει Black out ή θα γιορτάσουμε την επανάσταση με τον... καλοκάγαθο, φιλέλληνα ερωτύλο Σουλεϊμάν;