Φωτιά θα πέσει και θα κάψει την Αραβανή

13.11.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όσο δύσκολο κι αν σου είναι, αν αυτές τις μέρες πετύχεις κάπου Ευαγγελία Αραβανή, μείνε μακριά της. Μην τρέξεις και ζητήσεις να φωτογραφηθείς μαζί της, διότι δεν ξέρεις τι μπορεί να σε βρει....

Μπορεί να πέσει φωτιά να κάψει το μοντέλο και μαζί της να τσουρουφλιστείς κι εσύ. Γιατί έχε υπόψη σου ότι η Ευαγγελία είναι επίφοβη σε... αστραπές, βροντές και πτώσεις ταβανιών πάνω της. Εμ, πάει και αυτή και ορκίζεται ότι δεν είναι επαγγελματίας χορεύτρια!

Ναι, ναι. Πήγε στου Θέμου Αναστασιάδη και πήρε όρκο. Μόνο σταυρό δεν φίλησε το μοντέλο (όπως όταν κάναμε παιδάκια) για να μας πείσει για τα λεγόμενα της. Πάλι καλά για Αναστασιάδη, Περρή και παρουσιάστρια DWTS (η Δούκισσα ντε) που η Αραβανή δε συνόδευσε τον όρκο με ένα... «Άμα είμαι επαγγελματίας χορεύτρια, να πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει».

Να σου πω. Τράτζικ η τηλεοπτική τούτη στιγμή. Τι σημαίνει κουκλίτσα «ορκίζομαι»; Που είμαστε στο σχολείο; Ή έσπασες το βάζο με το γλυκό της μαμάς και μετά της ορκίζεσαι ότι το έφαγε η γάτα;

Ξέρεις χορό; Παραδέξου το. Όπως έκανες άλλωστε πριν ένα χρόνο, όταν με καμάρι κι ενθουσιασμό δήλωνες σε συνεντεύξεις ότι ο χορός είναι η μεγάλη σου αγάπη και μάλιστα φωτογραφιζόσουν για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού με μαθήτριες σου στη σχολή χορού, όπου δίδασκες λάτιν.

Στην τελική, δεν είναι ευθύνη δική σου Ευαγγελία μας που συμμετέχεις στο DWTS. Το είχες κάνει σχεδόν βούκινο ότι είσαι δασκάλα χορού, που οι άνθρωποι της παραγωγής όλο και κάτι θα είχαν ακούσει. Αλλά και να μην είχαν ακούσει, φανταζόμαστε ότι στα ραντεβού όλο και κάτι θα είπατε. Οπότε ήξεραν γιατί σε διάλεξαν.

Εκτός κι αν και σε αυτούς ορκίστηκε ότι δεν ξέρει από χορό.