Τσιμτσιλή: Μία έγκυος που τα βάζει με τα... θηρία

19.03.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Για να πω τη μαύρη μου αλήθεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν είναι από τις αγαπημένες μου παρουσιάστριες.

Δε μου είναι αντιπαθής σε καμία περίπτωση, αλλά δεν έκανα και τρελές χαρές, όταν έμαθα ότι επιστρέφει στην τιβί μας. Για να είμαι ειλικρινής, δε μου είχε λείψει καν το διάστημα που απουσίαζε από την πλάσμα μου.

Της λείπει βρε παιδί μου, ο αυθορμητισμός που έχουν άλλες παρουσιάστριες. Κάθε της φράση είναι σα να τη σκέφτεται πολύ καλά πριν την πει και όλο αυτό το... καθώς πρέπει δε με εμπνέει. Δεν είναι Ελένη Μενεγάκη, ούτε Φαίη Σκορδά. Ούτε καν Ελεονώρα Μελέτη, που μπορεί να μη συμφωνώ σε πολλά μαζί της, αλλά άμα φύγει από την τιβί, θα μου λείψει.

Ωστόσο, ο Alpha έκανε κίνηση ματ βάζοντας την στην πολύ πρωινή ζώνη. Αν και όλοι μας την είχαμε χαμένη από χέρι απέναντι στα... θηρία της ενημέρωσης - είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το ίδιο πίστευε και η Σταματίνα - αποδεικνύεται ότι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Οι δύο πρώτες εκπομπές της πήγαν... ονειρικά καλά και τη δεύτερη μέρα βγήκε πρώτη στα νεανικά κοινά, παίρνοντας κεφάλι από τον Γιώργο Παπαδάκη.

Κι επειδή, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, στην περίπτωση της Τσιμτσιλή φαίνεται ότι είναι και καλή και... happy.

Δεν είδες με την Άννα Δρούζα τι έγινε;

Η επιτυχία της Τσιμτσιλή δεν έτυχε, αλλά φαίνεται ότι πέτυχε. Και δεν είναι ότι έλειψε (τόσο) από το κοινό ή ότι ο κόσμος εξακολουθεί να γοητεύεται από τις φουσκωμένες κοιλίτσες των παρουσιαστριών. Εξάλλου, από το Σεπτέμβρη έχει πάθει overdose από την έγκυο Φαίη Σκορδά.

Ούτε στο δυναμικό ξεκίνημα έχει λόγο και η ομάδα της Σταματίνας. Όσο κι αν έχω προσπαθήσει, δε μπορώ να καταλάβω τι βλέπουν εκεί στον Alpha στην Ελένη Τσολάκη, που δεν το βλέπουμε οι υπόλοιποι.

Η μπογιά του Δημήτρη Παπανώτα έχει περάσει, ενώ ο Νίκος Αναδιώτης είναι ένας καλός λόγος να τους δεις, με τη μοναδική ελπίδα να δείξει λίγο... κοιλιακούς.

Το Happy day απέναντι στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές είναι όπως τα λιγοστά ελληνικά σήριαλ απέναντι στον καταιγισμό των τούρκικων. Ο κόσμος έπαθε overdose με Σουλεϊμάν, Καρανταγί, Φατμαγκιούλ και Σεχραζάντ.

Και όταν βγαίνει ένα ελληνικό σήριαλ, πέφτουν με τα μούτρα, ακόμη κι αν το συγκεκριμένο προϊόν προ κρίσης δεν θα το έβλεπαν.

Έτσι και με τις ενημερωτικές εκπομπές. Ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια. Βαρέθηκε πρωινιάτικα να βλέπει πολιτικούς να μαλώνουν σαν τα κοκόρια και βαρέθηκε τον Άδωνι Γεωργιάδη σε... διακαναλική σύνδεση.

Πλέον υπάρχει ο Αναδιώτης και τον προτιμάμε για ευνόητους λόγους. Γεμίζει την πλάσμα σου και το χαίρεσαι βρε παιδί μου πρωινιάτικα.

Επίσης, της Σταματίνας μπορεί να λείπει (για εμένα) ο αυθορμητισμός, όμως, είναι μία σοβαρή παρουσία, που με αξιοπρέπεια μπήκε να δώσει μία - φαινομενικά τελικά - χαμένη "μάχη" με τα... θηρία της ενημέρωσης.