Μάνα Γκέντσογλου: Αστέρι ή "θύμα" της τιβί;

27.03.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Περίοδο μεγάλης κρίσης περνάει η ελληνική τηλεόραση και η "φτώχεια" στις εκπομπές είναι ίδια με αυτήν που περνάει και η τσέπη μας. Που λέει ο λόγος.

Ειδικά, οι πρωινές και οι μεσημεριανές εκπομπές έχουν τέτοια ξεραϊλα στη θεματολογία τους, που ασχολούνται μέχρι και με το φουστάνι που φόρεσε η Μαρία Μπεκατώρου στο live του YFSF.

Κι όταν δεν ασχολούνται με τα φουστάνια των παρουσιαστριών, ασχολούνται με τους άλλους που ασχολήθηκαν με τα φουστάνια. Για τέτοια φτώχεια και μιζέρια λέμε.

Μέχρι, που επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη της Αγγελικής Ηλιάδη και ο Σπύρος Σιγούρος της Ελεονώρας Μελέτη, που μέχρι σήμερα απλά... έβλεπε και άκουγε το θέμα, έβγαλε "λαβράκι". Και τι λαβράκι, τη... θανάσιμη πεθερά της αοιδού.

Όχι του συγχωρεμένου του Λαζαρίδη, αλλά του νυν του Σάββα του Γκέντσογλου, που είναι και ο πατέρας του παιδιού που περιμένει.

Διάβασε, που λες, ο συνεργάτης της Ελεονώρας δημοσίευμα περιδικού που έλεγε ότι η μάνα Γκέντσογλου δε θέλει τη νύφη και ως είθισται να κάνουν οι μεσημεριανές εκπομπές, πήρε την πεθερά για να τη ρωτήσει αν αληθεύει η ιστορία.

Και του έλαχε ΤΟ θέμα, αφού η κυρία Γκέντσογλου, μία γυναίκα της επαρχίας αν και έχει ακουστά πώς παίζεται το παιγνίδι, δεν ξέρει να το παίξει η ίδια.

Και στη σύνδεση τα είπε ΟΛΑ. Ότι η Ηλιάδη "εκμεταλλεύτηκε" την εγκυμοσύνη για να τυλίξει τον κανακάρη της, Ότι είναι μεγάλη και πού πάει με το μικρό. Ότι ο γιος δεν τους έχει ενημερώσει για το μωρό. Ότι ο κανακάρης αν και κλωτσάει τη μπάλα, δεν ξέρει ακόμη να πλένει τα μούτρα του.

Αυτά και άλλα πολλά (χαριτωμένα για εμάς τους τηλεθεατές, μαχαιριές για την Ηλιάδη) είπε η μάνα Γκέντσογλου, που είναι τυπικό δείγμα της αθάνατης ελληνίδας μάνας.

Και πάλι καλά να λέει η Ηλιάδη, που η πεθερά κράτησε κι ένα επίπεδο κι απλά "έσφαξε" το ζεύγος με το γάντι. Σκέψου να έκανε όπως η μάνα σε ταινία, όταν μαθαίνει ότι ο κανακάρης της θα κάνει παιδί με μία μεγαλύτερη γυναίκα του, που είναι και τραγουδίστρια.

Και που πριν λίγα χρόνια και πάλι η προσωπική της ζωή ήταν το απόλυτο ξεκατίνιασμα στα "άγρια" μεσημεριανάδικα.

Λίγο Τατιάνα Στεφανίδου στις μεγάλες κατινίστικες δόξες της να έβλεπε η μανα Γκέντσογλου και μπορεί προσωπικά να μη γνωρίζει τη μέλλουσα νύφη, μια μυρουδιά την έχει πάρει.

Κανείς δε μπορεί να κατηγορήσει τη μητέρα του Σάββα για τη δημόσια αντίδραση της. Την πήραν τηλέφωνο και ξεσπάθωσε.

Και κανείς δε μπορεί να κατηγορήσει τον Σιγούρο (όπως δηλαδή έκαναν οι Δέστε Τους) ότι εκμεταλλεύτηκε τη γυναίκα.

Του ανθρώπου τού έλαχε "λαβράκι" και θα το άφηνε; Δηλαδή τι θα έπρεπε να έκανε; Να της έκλεινε το τηλέφωνο, επειδή μιλούσε άσχημα για τα παιδιά; Κι επειδή έβγαζε τα οικογενειακά στη φόρα;

Τη δουλειά του έκανε ο Σιγούρος και τη δουλειά αυτή θα την κάναμε όλοι. Να είμαστε ειλικρινείς.