Ζει και η Μελέτη το τηλεοπτικό "δράμα" της

29.03.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Με πόνεσε η καρδιά μου με την εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη. Ένα τηλεοπτικό "δράμα" ζει η παρουσιάστρια και δεν είμαστε και φίλες, να της προσφέρω τον ώμο μου για να γείρει.

Η Ελεονώρα εξομολογήθηκε ότι διαφωνεί 100% με τη θεματολογία της εκπομπής της, αλλά τι να κάνει; Είναι η παρουσιάστρια και πρέπει να τα παρουσιάσει.

Μπορεί να συλλάβει ο νους σου το ζόρι που τραβάει η παρουσιάστρια, κάθε μεσημέρι που αν και δε συμφωνεί πρέπει κάθε μεσημέρι να σχολιάζει την εγκυμοσύνη της Αγγελικής Ηλιάδη, το The Voice, τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας, πότε εκλ@σε η Ελένη Μενεγάκη;

Αυτό που κάνει η παρουσιάστρια δεν είναι δουλειά, αλλά καταναγκαστικό έργο.

Την αποκάλυψη/εξομολόγηση για τη θεματολογία της εκπομπής (αλήθεια, τι να της σφύριξε στο ακουστικό ο αρχισυντάκτης της, Θέμης Μάλλης όταν άκουσε το "άδειασμα";) την έκανε με αφορμή το σχόλιο του Άρη Καβατζίκη για το ξεκατίνιασμα πρώην νυν πεθερών και κουνιάδων της Ηλιάδη.

«Ξεχνάμε κάποια πράγματα. Τι σημαίνει ρεπορτάζ, αυτό θα έπρεπε να το θυμάται ο Άρης, και ότι εμπλέκονται πολλοί- και αυτούς τους πρωταγωνιστές θα πρέπει να τους έχεις. Ξεχνάμε, επίσης, τι σημαίνει ότι είμαι και παρουσιάστρια. Η εκπομπή έχει ένα συγκεκριμένο ύφος και παρουσιάζεις τα συγκεκριμένα θέματα, αν κάποιος ενοχλείται υπάρχει και η νομική οδός», είπε.

Βέβαια, η απορία μου είναι η εξής αφελής: Αφού δεν της αρέσει η θεματολογία, γιατί συνεχίζει και παρουσιάζει την εκπομπή;

Μία παρουσιάστρια και μάλιστα όπως η έμπειρη πια Μελέτη, δεν έχει λόγο στην εκπομπή της; Εκτός κι αν είναι.. διεκπαιρεώτρια, οπότε αλλάζει το θέμα.

Αλήθεια, από τη στιγμή που και η ίδια διαφωνεί με αυτά που παρουσιάζουν στο μεσημεριανάδικό της, γιατί ενοχλείται όταν κάποιος τη σχολιάζει αρνητικά;

Κανονικά, δεν θα έπρεπε κάθε φορά να λέει... Πες τα Χρυσόστομε;

Και στην τελική, αφού η ίδια "κράζει" εμμέσως την "πραμάτεια" της, γιατί ειρωνεύεται τα πρωινά, που κάνουν το ίδιο;

Δεν τους δικαιώνει λέγοντας ότι διαφωνεί 100% με τη θεματολογία της;

Και ξαναγράφω την απορία μου: Ο αρχισυντάκτης Μάλλης πώς αντέδρασε; Λες να διαφωνεί και αυτός με τη θεματολογία;