Του τρελού: Ο Λιάγκας δε θέλει την «κιτρινιάρα» Σάσα

28.04.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στην παρακάτω περίπτωση νομίζω ότι ταιριάζει ταμάμ η παροιμία: «Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα».

Να με συγχωράει ο Γιώργος ο Λιάγκας, αλλά ώρες μετά κι ακόμη δε μπορώ να σταματήσω να γελώ με την αυστηρή παρατήρηση που έκανε στη Σάσα Σταμάτη για... κιτρινισμό! Ναι, ναι, όπως το διάβασες. Του Λιάγκα δεν του αρέσουν οι «κιτρινιές» και συνέστησε σε έντονο ύφος στην πανελίστρια του να φύγει από την κιτρινίλα!

Τι «κιτρινιά» έκανε η Σταμάτη, που εξόργισε τον... αντί-κιτρινιστή Λιάγκα; Προλόγισε την εμφάνιση του Κώστα Δόξα στο Πρω1νο, λέγοντας ότι θα μιλήσει αποκλειστικά στο ζεύγος. Το άκουσε αυτό ο Λιάγκας κι επαναστάτησε η ποιότητα που είναι βαθιά κρυμμένη μέσα του.

«Αποκλειστικά... Μην τρελαίνεσαι με τα αποκλειστικά, καλεσμένο τον έχουμε. Αυτό το περί αποκλειστικού είναι κατάλοιπο μιας κίτρινης εποχής της τηλεόρασης την οποία έχω υπηρετήσει, αλλά θέλω να ξεπεράσουμε. Να πεις πως έχουμε αποκλειστικά τον Τζορτζ Κλούνεϊ ναι, αλλά τον Κώστα Δόξα; Φύγε από αυτή την κιτρινίλα. Δεν είναι ψέμα, αλλά είναι υπερβολή!» είπε ο Λιάγκας και υποψιάζομαι ότι το είπε για πλάκα, διότι εκτός των άλλων είναι και... χιουμοράκι.

Τι; Λες να εννοούσε ότι δεν αντέχει τις «κιτρινίλες»; Αν υποψιαστώ ότι το εννοούσε θα πεθάαααανω (από τα γέλια)!