Ζαγοράκη, αυτά παθαίνεις άμα τάζεις στη σύζυγο...

01.05.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τελικά μην τάξεις σε παιδί, άγιο και... σύζυγο! Την "έβαψες" άμα τάξεις και δεν τηρήσεις την υπόσχεση σου
Βέβαια, στην περίπτωση του Θοδωρή Ζαγοράκη, την "έβαψε" και που τήρησε την υπόσχεση του και πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Λίλη.
Γιατί βλέπεις, είχε υποσχθεί στη σύζυγο κάποια στιγμή να πάει καλεσμένος στην εκπομπή της στο TV Μακεδονία και βρέθηκε ο αρχηγός (της καρδιάς μας) να πρωταγωνιστεί σε μία συνέντευξη που θα μπορούσε να ήταν βγαλμένη από το ριάλιτι των Καρντάσιαν!
Τα "Ζαγόριανς" παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Τετάρτης και ας είναι καλά η Ιωάννα Λίλη, η οποία μετέτρεψε τη συνέντευξη σε συζυγική κουβεντούλα στον καναπέ του σπιτιού τους.
Κι αν δεν της έκοβε τον αέρα ο Ζαγοράκης, ίσα που θα παρακολουθούσαμε και συζυγικό καβγά για το μεγάλωμα των παιδιών!
Γιατί βλέπεις, η Λίλη τού παραπονέθηκε ότι εκείνος είναι ο καλός που παίρνει παιγνίδια στα παιδιά κι εκείνη βγαίνει η "κακιά" που τα μαλώνει.
Και είχε όρεξη να πει κι άλλα, αλλά είπα, τής έβαλε φρένο ο σύζυγος.
Κρίμα, δε μάθαμε αν ο αρχηγός (της καρδιάς μας) άλλαξε πάνες και ξε-σκάτισε τα παιδιά!
Καλά, δε συζητώ το γέλιο που έριξα, όταν επέμενε να της πει άμα του αρέσει ως παρουσιάστρια. Κι άμα του έχουν πει αρνητικά σχόλια.
Τι να κάνει και ο έρμος ο σύζυγος, της απάντησε ότι του αρέσει και κανείς δεν του έχει πει κάτι αρνητικό. Κοτάει; που λέμε και στο χωριό μου.
Η Λίλη τον ρώτησε και για την υποψηφιότητα του στις ευρωεκλογές και ο Ζαγοράκης απάντησε όπως η Βάνα Μπάρμπα και άλλοι celebrities που κατεβαίνουν στον πολιτικό στίβο: θέλει να προσφέρει στον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Με τη διαφορά ότι αυτός θέλει σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Και πήγε ο υποψήφιος να μιλήσει για το... ευρωπαϊκό του όραμα και η Λίλη στο θαυμαστό της κόσμο, θυμόταν τα δικά της.
Κι εκεί, που τον κοιτούσε και λες εσύ: βρε κοίτα με τι αφοσιώση παρακολουθεί όσα λέει, εκσφεδονίζει στο τέλος ένα.... "τελικά είσαι πολύ όμορφος" και τον τσάκισε τον wanna be ευρωβουλευτή.
Στο τσακ, δεν τον είπε... "μπουμπούκο"!
Αμ το άλλο; Τον ρώτησε ξανά, ποια ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή για εκείνον: όταν σφύριξε ο διαιτητής τη λήξη του τελικού στο Γιούρο το 2004 ή όταν παντρεύτηκαν.
Ρωτάνε τέτοια πράγματα; Και περιμένει και απάντηση κιόλας;
Ο Ζαγοράκης, πάντως, κύριος. Της εξήγησε ότι άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Το τρελό γέλιο βέβαια έπεσε στο τέλος, όταν τον ρώτησε αν θέλει να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή.
Και ο Ζαγοράκης σα να τον χτύπησε ρεύμα, αναφώνησε: "Ούτε μία στο εκατομμύριο"!!!!
Αυτό με το "ούτε μία στο εκατομμύριο, μετά από εφτά χρόνια αποχής" δε μπορούσε να της το πει, πριν δώσει τη... συζυγική υπόσχεση;