Καινούργιου: Η hot εμφάνιση στην παραλία που θα συζητηθεί!

28.05.2014
Έχουμε δει celebrities και celebrities με «καυτά» μαγιό στην παραλία και τα έχουμε θαυμάσει. Αλλά η τελευταία εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στην παραλία σήκωσε πολλή κουβέντα.

Δεν υπάρχει, λέμε, το Κατερινιώ στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα. Από πού να το πάρεις και πού να το αφήσεις;

Το μαγιό της; Σέξι κι εντυπωσιακό. Το κορμί της; Να το βλέπει ο... φωτοσοπάς και να ζουλεύει (τον συνάδελφο;). Μωρέ ακόμη και η Barbie θα ζουλέψει τις αναλογίες της Καινούργιου, που σου λέει ότι τις απέκτησε με σκληρό κόπο και πολύ ιδρώτα στα γυμναστήρια!

Αμ το άλλο; Η σέξι Καινούργιου παίζει να είναι και η πιο... ατσαλάκωτη λουόμενη στον κόσμο! Μαλλί στην τρίχα. Δε φεύγει τσουλούφι. Βάψιμο στην πένα και πετυχημένο, αφού με τη ζέστη και τον ιδρώτα δεν έχει χαλάσει στο ελάχιστο. Τι άλλο;

Α ναι. Στις φωτογραφίες τουλάχιστον η Καινούργιου δεν έπεσε στη θάλασσα. Μόνο βούτηξε λίγο αστράγαλο. Αλλά για τις ανάγκες του... παπαράτσι, έκανε τα σουλάτσα της για να έχουμε κι εμείς οι κοινοί θνητοί μία άποψη του Κατερινιού κι από την πίσω και από την μπρος όψη.