Στανίση: Του ρετούς το πανηγύρι

19.06.2014
Του ρετούς το πανηγύρι έγινε στην τελευταία φωτογράφηση της Κατερίνας Στανίση με τον φωτοσοπά να έχει τρελά κέφια.

Και όρεξη για... λεπτοδουλειά. Η αοιδός φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού ΟΚ, αλλά φευ, έπεσε τόσο ρετούς, που αν δεν έγραφαν ότι πρόκειται για συνέντευξη της Στανίση, ούτε η ίδια δεν θα καταλάβαινε ότι η κορμάρα στις φωτό είναι η αφεντιά της!

Βρε μία δε φτουράει η Έλενα Παπαβασιλείου εμπρός στο ρετουσαρισμένο κορμί της Κατερίνας, ενώ τέτοιο αψεγάδιαστο πρόσωπο δεν έχει ούτε... 15χρονη!

«Εγώ δεν παίρνω ασπιρίνη, θα κάνω μπότοξ; Είναι ωραίο πράγμα οι ρυτίδες! Δεν με ενδιαφέρει να κάνω την μπεμπέκα. Και εκατό μπότοξ να κάνω, εικοσάρα δεν πρόκειται να γίνω», δήλωσε στη συνέντευξη η αοιδός. Βέβαια σε καμία από τις φωτογραφίες δε βλέπουμε ρυτίδες, ενώ με το μπαρδόν κιόλας, αν έχεις το ρετούς, τι το θέλεις το μπότοξ; Είναι και ανώδυνο και ανέξοδο το φώτοσοπ.

Η Στανίση αποκάλυψε και την ηλικία της. «Γιατί να μην την πω την ηλικία μου; Είμαι 57! Ελπίζω να μην πουν τώρα ότι “για να λέει τόσα, σίγουρα είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερη” είπε. Και γιατί να μην την αποκαλύψει την ηλικία; Κι εγώ με τέτοιο (ρετουσαρισμένο) κορμί , όχι θα την έλεγα, αλλά θα έβαζα και δέκα παραπάνω, έτσι για το σπάσιμο

Πηγή φωτογραφιών: ΟΚ