Πανικός με την... εγκυμοσύνη της Καραβάτου!

29.06.2014
Και την αγωνία των Ελλήνων για το αποψινό κρίσιμο ματς της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα για τους "16" του Μουντιάλ, ήρθε να "αναστατώσει" μία άλλη μεγαλύτερη αγωνία (και λαχτάρα μη σου πω): είναι έγκυος η Κατερίνα Καραβάτου;

Πανικός σου λέει, έχει γίνει από το πρωί της Κυριακής (29/6) μετά τη γκάφα(;) του Αντώνη Λουδάρου, που άφησε να εννοηθεί στο κοινό (που επιμένει να βλέπει Μες στην καλή χαρά) ότι η Καραβάτου είναι και πάλι έγκυος!!!

Βέβαια, γιατί τέτοιος χαμός που μπορεί μια παντρεμένη γυναίκα και ήδη μάνα, να είναι again έγκυος, δεν τον καταλαβαίνω.

Να άφηνε να εννοηθεί ότι είναι έγκυος η... Κων/να Σπυροπούλου, να το καταλάβω.

Καλά, να έβλεπες αντίδραση της μικρής ξανθιάς, όταν ο Λουδάρος είπε στην Καραβάτου "συγχαρητήρια" κι έπεσε... παγωμάρα στο πλατό.

Σκοτείνιασε το βλέμμα της ξανθιάς και μες στην αμηχανία τη ρωτούσε, αν είναι έγκυος! Γιατί, ακόμη κι αν "παίζει" ο πελαργός να τους επισκέφτηκε στα τελειώματα της εκπομπής, το άγχος της Σπυροπούλου να μην της φάει τη δόξα ακόμη και στο φίνις η other (άλλη) έκανε μπαμ.

Όσο για το σκηνικό με τη γκάφα(;), επιτρεψέ μου να μην το καταλαβαίνω. Ο Λουδάρος είπε "συγχαρητήρια" στην Καραβάτου. Εκείνη, έδειχνε να απορεί και αυτός σχολίασε αν δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο.

Κι ενώ οι υπόλοιποι σχολίαζαν αν εννοεί εγκυμοσύνη (που εκεί πάει το μυαλό όλων) η Καραβάτου έδειχνε (καθόλου πειστικά η αλήθεια) απορημένη. Μία χαμογελούσε πονηρά, μία χόρευε, αλλά να διαψεύσει τον καλεσμένο, δεν μπήκε καν στον κόπο να το κάνει.

Και γιατί να το κάνει άλλωστε; Μέχρι και τραγούδι (αχ ρε Ρίνα Κατερίνα) της έβαλαν να παίξει.

Όταν, δε, πήγαν για διάλειμμα, η Καραβάτου αντί να πιάσει τον... γκαφατζή καλεσμένο και να του σφυρίξει δυο λόγια, τον πήρε παραπέρα, κάτι είπαν και μετά χοροπήδαγαν σαν τα... κατσίκια.

Γιατί το γράφω αυτό. Μετά από λίγη ώρα, σε sites διάβασα τη διάψευση του χαρμόσυνου γεγονότος τόσο από την Καραβάτου, όσο και από τον Κρατερό Κατσούλη.

Και γιατί δεν διέψευσε τα περί εγκυμοσύνης την ώρα εκείνη; Μήπως, πράγματι η Καραβάτου έχει άλλο... χαρμόσυνο γεγονός, που όμως δεν είναι ο πελαργός, αλλά αξίζει συγχαρητηρίων;

Το πιθανότερο.

Όπως και να έχει, το Κατερινιώ ακόμη κι έτσι, με τη... γκάφα του καλεσμένου, πήρε μια μικρή... εκδίκηση από τη Σπυροπούλου.

Στα τελειώματα, έπεσαν τα φώτα (και οι κάμερες της εκπομπής) πάνω της, ενώ στα πλάνα η Κων/να αμήχανη έπαιζε με το κινητό της.