Του τρελού: Η Μελέτη κάλεσε την Γκολεμά

04.07.2014
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και της Ελεονώρας Μελέτη περισσότερο. Δε λέω, κοντοζυγώνουν οι διακοπές και η βαρεμάρα της παρουσιάστριας στην εκπομπή κάνει μπαμ.

Αλλά να «σκοτώσει» την πλήξη της με καλεσμένη τη Ντέπυ Γκολεμα, με ξεπερνά.

Δεν πάει πολύς καιρός που η Ελεονώρα «σφάχτηκε» με την τηλεκριτικό, επειδή εκείνη έγραψε ότι ήτο μούφα ο πόνος στη μέση και το έκανε επίτηδες για να πάει στον ΣΚΑΙ.

Και είχε βγει η μάνα Μελέτη και με δακρύβρεχτη και οργισμένη επιστολή στο blog της κόρης, τα «έχωσε» στην τηλεκριτικό. Και είχε απειλήσει μάλιστα η Ελεονώρα την Γκολεμά ότι θα την... ξεφτιλίσει! Βέβαια, αυτό δε συνέβη, αφού αντί να την ξεφτιλίσει, την κάλεσε στην εκπομπή της!

Όπως το διαβάζεις! Γιατί μπορεί να της τα έχει μαζεμένα που από το χειμώνα η Γκολεμά τους «κόβει», όμως, αυτά ξεπεράστηκαν κι έπεσε το τηλεφώνημα.

Βρε λες να είχε στα μυαλό της να καλέσει την Γκολεμά για να την... ξεφτιλίσει on air; Μπρρρ σατανικό!

Αλλά δεν θα το μάθουμε ποτέ αυτό. Γιατί, φευ για την Ελεονώρα, «έφαγε» πόρτα. Η τηλεκριτικός αρνήθηκε να πάρει μέρος στο θέατρο του τηλεοπτικού παραλόγου κι έτσι άφησε τη Μελέτη... μπουκάλα!

Μεταξύ μας, αν η «οχτρός» μού έριχνε τέτοιο «φτύσιμο», μετά και η μέση θα με έπιανε και η καρδιά μου και τα πάντα μου.

Sorry, Ελεονώρα μου, αλλά είναι μεγάλη η ήττα.

Γιατί βλέπεις, η Γκολεμά φρόντισε να αποκαλύψει την πρόσκληση με post της στο Facebook και να την ειρωνευτεί με μαεστρία.

«Που λέτε σήμερα το μεσημέρι μου τηλεφώνησαν από την Μελέτη! ναι, ναι με θέλει στην εκπομπή της. Αλλά επειδή είμαι τάβλα από την μέση μου, είπα δεν θα πάω. Ξέρετε τώρα πως είναι να πονάει η μέση σου. Φαντάζομαι θα με καταλάβει....» έγραψε.

Και «φτύσιμο» και ειρωνεία. Δεν καταπίνετε τούτο.

Και ήρθε η Ελεονώρα δυο μέρες μετά κι επιβεβαίωσε την πρόσκληση.

«Πήραμε την κυρία Γκολεμά να την καλέσουμε στην εκπομπή μου, την οποία η ίδια κόβει από τον Δεκέμβριο και έχουμε 3 Ιουλίου, και εκείνη είπε ότι δεν μπορεί γιατί ....πονάει η μέση της. Καταλαβαίνετε ε; Ουδέν σχόλιο. Θα ήταν περιττό και θα χάλαγε τη μαγεία» έγραψε.

Τη μαγεία δεν ξέρουμε αν τη χάλασε, αλλά ήταν μαγικό αυτό που έκανες Ελεονώρα μου: να καλέσεις τη μεγαλύτερη «οχτρό» σου και να «φας» και πόρτα!