Μεγάλος εθισμός τα... παπαράτσι, Ελένη μας

12.07.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αν ψάχνεις το λόγο που 4 μέρες τώρα τα μποφόρια δε μας αφήνουν τους δυστυχείς να ξεμυτίσουμε από το σπίτι, θα τον βρεις κατά... Μελίσσια μεριά.

Ιούλιος μήνας και η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στην Αθήνα και ουχί στα Άχλα να λιάζει την "χτισμένη" με τη βοήθεια των πιλάτες κορμάρα της και να αλλάζει τα μαγιό της το ένα μετά το άλλο.

Δεν ξέρω το λόγο που την κράτησε στην Αθήνα, αλλά το κοσμογονικό γεγονός όχι μόνο φούρνους γκρεμίζει, αλλά και 15 μποφόρια αέρα βγάζει.

Και ξέρεις, τι σημαίνει η παραμονή της στο κλεινόν άστυ; Την εβδομάδα που μάς έρχεται, ξέχνα παπαράτσι φωτό της Ελένης με σέξι μπικινάκι στην παραλία.

Μπορεί αυτό να σκέφτηκε το Λενιώ και είπε να μη χαλάσει τη συνήθεια: εμείς να τη βλέπουμε στα περιοδικά και η ίδια να μοστράρεται πρώτη μούρη στο εξώφυλλο.

Έτσι, είπε να κάνει γι ακόμη μία φορά η ίδια τον παπαράτσι του εαυτού της, ανεβάζοντας στο Twitter φωτογραφίες της μέσα από το "παλάτι" της στα Μελίσσια.

Έβαλε, που λες, τη μάξι μαύρη τουαλέτα της, μόστραρε τα κόκκινα τεράστια σκουλαρίκια που αγόρασε πριν χρόνια από μικροπωλητή στη Μύκονο (διότι και οι "βασίλισσες γυρεύουν το παζάρι), βάφτηκε, χτενίστηκε και βγήκε στον... εθνικό κήπο του σπιτιού της για μερικές... αυθόρμητες πόζες με τα κατοικίδια: το σκύλο και τη γάτα τους.

Βρε μες τον αυθορμητισμό και τη φυσικότητα οι πόζες τι να λέμε.

Έτσι, παίζουμε κι εμείς με τα ζωάκια μας, πριν πάμε σε γάμο!

Οι φωτογραφίες, δε, συνοδεύονταν και με τα γνωστά... Μενεγακίστικα σχόλια: «Εκπληξουλα! Νομίζατε πως σας ξέχασα;" έγραψε στο λαό της, που πρέπει να έκανε κωλοτούμπες από τη χαρά.

Αλλά με ρέγουλα τις εκπλήξεις, Ελένη μας, διότι δεν ξέρω αν θα αντέξει ο λαός σου την έντονη συγκίνηση.

Σε άλλη μία ποζάρει με σκύλο και γάτα σχολιάζοντας ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που είναι όλοι μαζί και αγαπημένοι.

Την αμαρτία μου τη λέω: σε όλες τις φωτό κοιτούσα τον τεράστιο κήπο και τα παιγνίδια των παιδιών της. Ούτε στον καλύτερο παιδότοπο. Αν και τα δοκάρια, όπως παρατήρησα, έχουν σκουριάσει....

Και μη νομίζεις ότι τελείωσε εκεί το Λενιώ.

Αργότερα ανέβασε φωτογραφίες, από ένα Pet shop που επισκέφτηκε, αλλά και λίγο μετά φωτογραφίες με τα ράμματα που έκανε, από ένα ατύχημα που είχε....

Συμπέρασμα: Είναι άτιμο πράγμα ο... εθισμός στα παπαράτσι. Και όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ!!!!