Κάν' το όπως οι κουμπάροι Ελένη - Λάτσιος, μπορείς!

06.07.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η ανακοίνωση που μου (ξανά) έπεσε από τα χέρια, όχι δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν... με πιάνει στον ύπνο.

Όλους, δηλαδή, μας έπιασε τι να λέμε...

Παρασκευή απόγευμα επέλεξαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος με μία κοινή ανακοίνωση να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό ότι αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 9 χρόνια γάμου.

Κι έτρεχαν τότε όλοι πίσω στις δουλειές τους να γράψουν και να βγάλουν μέχρι κι έκτακτες εκδόσεις τα life style περιοδικά για το διαζύγιο της δεκαετίας.

Βράδυ Σαββάτου και καλοκαιριάτικα επέλεξαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό με κοινή ανακοίνωση ότι και αυτοί χωρίζουν.

Κι άντε από τα beach τα bar να τρέχεις πίσω να γράφεις και γι αυτό το διαζύγιο της δεκαετίας.

Θέλεις να βγάλεις την ανακοίνωση σου για να μας απαλλάξεις από τον κόπο της φήμης και της διασταύρωσης; Κάνε το εργάσιμη μέρα.

Εντάξει, ένα διαζύγιο, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά, είναι βαρύ πράγμα και θλιβερό. Δεν είναι ωραίο να χωρίζουν οι άνθρωποι.

Αλλά, αυτές τις ανακοινώσεις, δεν τις καταλαβαίνω. Ακόμη, δεν έχω καταλάβει την ανακοίνωση της Μενεγάκη και του Λάτσιου, δεν μπορώ να καταλάβω και τούτη.

Χολιγουντιανά πράγματα...

Και να πεις ότι είχε πετυχία η πρώτη για να ακολουθήσει πιστά η δεύτερη από τους κουμπάρους;

Χαμός έγινε και τότε, χαμός θα γίνει και τώρα.

Με ή χωρίς ανακοίνωση, ο κόσμος θα ασχοληθεί. Αν και Κωστόπουλος και Μπαλατσινού χώρισαν καλοκαιριάτικα και οι περισσότερες εκπομπές μάς έχουν αποχαιρετήσει.

Βρε λες, να περίμεναν να τελειώσει ο Γιώργος ο Λιάγκας και το ανακοίνωσαν μια μέρα μετά;

Πάντως, αν το διαζύγιο των κουμπάρων με ξάφνιασε μία, τούτο του Κωστόπουλου με την Μπαλατσινού σχεδόν με σόκαρε.

Βλέπεις, έδειχναν και μάς άφηναν να δείχνουν εκνευριστικά αγαπημένοι και ερωτευμένοι, μετά από 20 χρόνια γάμου.

Γιατί, μπορείς εσύ να ξεχάσεις τα γνωστά... παπαράτσι (αυτά που ο Κωστόπουλος στην αρχή της σεζόν έκραζε, αλλά μετά ακολούθησε πιστά), όπου το ζεύγος φιλιόταν ωσάν ερωτευμένα πιτσουνάκια στην αρχή του έρωτα, καταμεσίς στο δρόμο;

Ή τις οικογενειακές εξόδους στο γήπεδο, τα ταξίδια τους, τις βόλτες και διάφορες άλλες δραστηριότητες, που ίδιοι φρόντιζαν να μας ενημερώνουν μέσα από το Πρωινό mou;

Εξάλλου, με μια γρήγορη ματιά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram με τίποτε δεν καταλαβαίνεις ότι μεταξύ τους υπήρχε πρόβλημα.

Γι αυτό η ανακοίνωση στο... λαό τους ήρθε ξαφνική!