Λάτσιος-Γκαγκάκη: μαζί για διακοπές στη Νάξο

30.07.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, όπως όλος ο κόσμος έτσι και τα γνωστά και αγαπημένα μας πρόσωπα από τον χώρο της σόουμπιζ κάνουν τα μπάνια τους στις παραλίες τώρα που ο υδράργυρος έχει χτυπήσει “κόκκινο”.

Σου γράφω πάλι από ανάγκη, η ώρα 12 το μεσημέρι λοιπόν για να σου πω πως πολλά έχουμε ακούσει για την σχέση του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιου και της διευθύντριας Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου, Κατερίνα Γκαγκάκη που εθεάσησαν να κάνουν τα μπάνια τους στη Νάξο. Είναι φίλοι, είναι στενοί συνεργάτες, είναι ζευγάρι; Οι δυο τους δηλώνουν πως είναι απλά φίλοι.

Σίγουρα η οικειότητα τους και η σχέση τους έχει σχολιαστεί πολύ και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε Σωτήρη μου, χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.

Γιάννη Λάτσιος και Κατερίνα Γκαγκάκη ταξίδεψαν στην Νάξο μαζί και με άλλα στελέχη του καναλιού για την βάφτιση του γιου του Γρηγόρη Αρναούτογλου και φυσικά έκαναν και τις διακοπές τους και τα μπάνια τους, πάντα με την απαραίτητη αντηλιακή προστασία!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έβαζε αντηλιακό στον Γιάννη Λάτσιο για να μην καεί από τον ήλιο στις φωτογραφίες που είδαμε στο περιοδικό Hello! Ε αν δεν είναι αυτό πραγματική αγάπη τότε τι είναι Σωτήρη μου;

Όπως και να έχει είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και μας αρέσει πολύ!