Σκορδά-Λιάγκας: Μεσημεριανές βόλτες στην Τήνο

06.08.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αν αναρωτιέσαι που βρίσκονται Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας να σε ενημερώσω πως και φέτος προτίμησαν την Τήνο για τις διακοπές τους, μαζί με τους δυο γιούς τους, τον 3,5 χρόνων Γιάννη και τον 2,5 μηνών Δημήτρη.

Γιατί συγγνώμη αλλά μετά από έναν εξαντλητικό χειμώνα είναι δυνατόν το ζεύγος να μην ξεκουραστεί; Φυσικά και όχι!

Σε ενημερώνω λοιπόν, πως το περιοδικό ΟΚ! "τσάκωσε" τους "Σκορδαλιά" σε μεσημεριανή τους έξοδο στο νησί, να κάνουν την βόλτα τους και να πίνουν τον καφέ τους. Η Φαίη κορμάρα και κουκλάρα, πιστεύω το βλέπεις και μόνος σου.

Εύλογα μου έρχεται στο μυαλό η ερώτηση: "Και τα παιδιά;" όπως διαβάζουμε στο περιοδικό: "Τις λίγες ώρες που απουσίασαν από το σπίτι, τη φροντίδα των παιδιών είχε αναλάβει η μητέρα της Φαίης, Εύα, που είναι μαζί τους στο νησί" σύμφωνα με φίλη της οικογένειας. Έτσι μάλιστα, μπορεί να απολαύσει άνετα τον καφέ της και η δόλια μάνα!

Σου λέει και η Φαίη μάνα είναι μόνο μία! Πώς αλλιώς θα κυκλοφορούσε η παρουσιάστρια στο καταμεσήμερο και με τον καφέ στο χέρι και όλα τα βλέμματα να είναι επάνω της; Μόνο του Λιάγκα το βλέμμα δεν ξέρουμε που "αλώνιζε" πίσω από τα γυαλιά-καθρέφτες αφού δείχνει να μην καταλαβαίνει γιατί έπρεπε να βγουν ντε και καλά για καφέ με τόση ζέστη! Μπράβο στα παιδιά αυτές είναι διακοπές!