Σέξι η Ελευθερίου; Σώπα καλέ (pics)

26.08.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τελικά, είναι μεγάλη απόλαυση να διαβάζεις περιοδικά στη θάλασσα. Σε διαφορετική περίπτωση, απλά ξεφυλίζεις το τεύχος, αλλά στη θάλασσα για να "σκοτώσεις" την ώρα σου κάνοντας ηλιοθεραπεία, το "ρουφάς" όλο.

Διαβάζεις τα πάντα, ακόμη και συνεντεύξεις σέξι σταρ, που σε διαφορετική περίπτωση χαζεύεις μόνο τα καλλίγραμμα κορμιά τους, που αναδεικνύονται μέσα από μικροσκοπικά μαγιό και συνοδεύονται από το ανάλογο λάγνο ύφος. Ναι, εννοείται ότι παρατηρείς πού έχει πέσει και το απαραίτητο ρετουσάκι.

Και μετά, με έναν βαθύ αναστεναγμό, συνεχίζεις το ξεφύλλισμα.

Στη θάλασσα, όμως, είπαμε... διαβάζεις τα πάντα. Έτσι, διάβασα και τη συνέντευξη της σέξι Ελευθερίας Ελευθερίου στο περιοδικό Omikron, που εννοείται ότι συνοδεύτηκε από τις απαραίτητες σέξι πόζες με μικροσκοπικά μαγιουδάκια.

Ωστόσο, κι εδώ είναι το αστείο του πράγματος, η νεαρή αοιδός, που τον περασμένο τηλεοπτικό χειμώνα συμμετείχε στο "YFSF" με στόμφο δήλωσε ότι... δε νιώθει σέξι!

«Μα, δεν «πουλάω» sexy εικόνα, ούτε θεωρώ ότι είμαι sexy! Δεν προβάλλω κάτι τέτοιο προς τα έξω" είπε η αοιδός.

Και η μύτη της άρχισε να μεγαλώνει σαν του Πινόκιο.

Φαντάζομαι ότι δε φίλησε σταυρό, αλλά συνέχισε εξηγώντας ότι.. "Εγώ νιώθω ότι είμαι μία απλή κοπέλα. Απλά, όταν θα πρέπει να βγω επάνω στο stage, οφείλω να δημιουργήσω ένα ρόλο και να τον υπηρετήσω καλά. Δεν μπορώ να βγω στη σκηνή, όπως θα πήγαινα στο περίπτερο. Είμαι μία καθημερινή γυναίκα, όπως πολλές άλλες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας».

Κι εγώ σου λέω ότι τα πιστεύει αυτά που λέει. Εξάλλου και το βρακάκι της που τόσο πολύ σχολιάστηκε όταν συμμετείχε στη Γιουροβίζιον ήταν πάνω στο stage.

Αφού, όμως, δε νιώθεις σέξι και δε θέλεις να προβάλλεις αυτή την εικόνα, γιατί μάνα μου στις φωτογραφήσεις δε βγαίνεις με ένα τζινάκι και φανελάκι; Ή τέλος πάντων, γιατί δεν επιλέγεις ένα άλλο κόνσεπτ;

Θέλις τώρα εγώ να σε πάρω στα σοβαρά όταν μου λες ότι είσαι απλή κοπέλα με τέτοια ΣΕΞΙ φωτογράφηση; Και τον ημίγυμνο γραμμωμένο άντρα από κάτω σου;