Σπυροπούλου: Η ξυπόλητη "πριγκίπισσα" του Alpha

20.09.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δύο χρόνια μόνο πήρε της Κων/νας Σπυροπούλου να γίνει και τυπικά παρουσιάστρια α και υποθέτω ότι επειδή το όνειρο της πήρε σάρκα και οστά τόσο γρήγορα, η μικρή ξανθιά δεν πρόλαβε και ουσιαστικά να γίνει παρουσιάστρια α.

Εντάξει, πιο τράτζικ έναρξη πρεμιέρας δεν έχω δει. Και πιο αστεία εικόνα κεντρικής παρουσιάστριας. Δε λέω, στις πρεμιέρες ακόμη κι έμπειρες παρουσιάστριες έχουν άγχος, αλλά η εμφάνιση της Σπυροπούλου δεν είναι ότι είχε άγχος.

Είναι, που δεν έχει ταλέντο! Γιατί άνεση η παρουσιάστρια είχε και μάλιστα μπόλικη. Το λέει, άλλωστε και ο τίτλος της εκπομπής... "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" και οχι φτωχοκαλυβάκι μου. Εκπομπή μου, εκπομπούλα μου και πάει λέγοντας.

Και ήτο τόση η άνεση της, που καλοσώρισε το κοινό στη μεζονέτα - πλατό (το κανάλι, καναλάκι της, δε λυπήθηκε τα έξοδα κι έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη για να φτιάξει το πλατό που όμοιό του δεν υπάρχει) ξυπόλητη.

"Ξυπόλητη πριγκίπισσα" που λες η Κων/να, που για την πρεμιέρα επέλεξε ένα στενό μίντι φόρεμα, σαν αυτά που φοράει η Ελένη Μενεγάκη. Και το χτένισμα της στο ίδιο ύφος με της "βασίλισσας" ήταν, αλλά στην προ Ματέο εποχή, που τιμούσε δεόντως τις στημένες μπούκλες και ουχί το πιο φυσικό.

Με τη μεγάλη διαφορά, ότι η Ελένη πάντα τα έλεγε. Η Σπυροπούλου δεν τα λέει. Για την ακρίβεια, ούτε μία πρόταση δε μπορούσε να ολοκληρώσει κι ευτυχώς για εκείνη, είχε τον Παύλο Σταματόπουλο να συμπληρώνει αυτά που η οικοδέσποινα άφηνε μισά.

Εντάξει, από τις πιο αστείες στιγμές ήταν στην έναρξη που χόρευε και δε μπορούσε ούτε να χοροπηδήσει τόσο δα. Να σαι καλά Κων/να μας ευθυμήσαμε πρωινιάτικα.

Αλλά από χαμόγελο έσκιζε. Δεν έφυγε λεπτό. Λες και της είχαν κάνει... μόνιμο τατουάζ. Αλλά να μου πεις και μόνο η σκέψη ότι είσαι η οικοδέσποινα και δεν έχεις άλλη ξανθιά στα πόδια σου, είναι να μην είσαι μες στην καλή χαρά;

Προφητικός τελικά ο τίτλος της προγενέστερης εκπομπής. Μπορεί οι περισσότερες που πέρασαν από τον καναπέ να μην το ένιωθαν πάντα, αυτό όμως δεν έπαιξε στην περίπτωση της Κων/νας.

Κατά τα άλλα, το "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" είναι μία από τα ίδια. Η μόνη διαφορά είναι ότι σε τούτη την οικοδέσποινα πάνε να της φτιάξουν και βιογραφικό... δημοσιογράφου και στην πρεμιέρα πήρε συνέντευξη από τον Γιάννη Μπουτάρη!

Στους συνεργάτες, ο Σταματόπουλος μία από τα ίδια. Δουλειά να υπάρχει.

Ο Νίκος Αναδιώτης αρκετά άνετος, ενώ ο Αντώνης Λουδάρος ευχάριστη έκπληξη. Δυσάρεστη (και να με συγχωρεί) η συμμετοχή του. Και πάλι αναρωτιέμαι: μα why;

Α στην εκπομπή συμμετέχει και ο Μπρούνο (το σκυλί της Κων/νας ντε) με δικό του σκυλόσπιτο-υπερπαραγωγή. Ούτε της... Πάρις Χίλτον τα σκυλιά δεν έχουν τέτοιο;

Θα είμαι ειλικρινής: δεν άντεξα να δω όλη την εκπομπή. Και το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξει και η... σκηνή τη Σπυροπούλου. Γιατί δε φτάνει μόνο η στήριξη του καναλιού. Απαιτείται και η στήριξη του κόσμου. Κι αυτό θα φανεί στο χειροκρότημα!!!