Η γκάφα της Γκολεμά: Μπέρδεψε Ρέμο με... Μελέτη & άρχισε το κράξιμο

02.01.2015
Η Ντέπυ Γκολεμά είναι γνωστή τηλεκριτικός κι έχει γίνει φίρμα κυρίως μέσα από τις εμμονές που έχει με συγκεκριμένα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι η νούμερο ένα λατρεμένη εμμονή της τηλεκριτικού (όπως η Μιμή Ντενίση για τον Λάκη Λαζόπουλο ένα πράγμα), με τη οποία πέρυσι "σφάχτηκαν", αφού η παρουσιάστρια δεν επιβεβαίωσε ποτέ το "ρεπορτάζ" της Γκολεμά για μούφα αρρώστεια, προκειμένου να φύγει από το Star και να πάει στον ΣΚΑΙ, όπου είχαν, έλεγε, δώσει μέχρι και τα χέρια!

Βέβαια, η Μελετη κατέληξε στο Ε, αλλά καμία σημασία δεν έχει αυτό. Όπως, δεν έχει σημασία, ότι πέρυσι όλη τη χρονιά η Γκολεμά "έκοβε" τα Καρντάσιανς, επειδή είχαν λέει κόντρα μεταξύ τους. Εξάλλου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι η άλλη αγαπημένη εμμονή της τηλεκριτικού.

Και η Κων/να Σπυροπούλου τελευταία, πέρασε με δόξες και τιμές στη λίστα της Γκολεμά, αλλά φαντάζομαι δεν πέρασε καλά στην εκπομπή της, που είχε πάει ως καλεσμένη πέρυσι. Αν και δεν καταλάβαμε κάτι τέτοιο στην τηλεοπτική τους συνάντηση.

Κι εννοείται ότι δεν είχαμε καταλάβει τα προηγούμενα χρόνια την άποψη της Γκολεμά για τον Γιώργο Λιάγκα ότι είναι ο "πιο αμετροεπής παρουσιαστής της τηλεόρασης". Αυτή την εξέφρασε πριν λίγες μέρες και λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του πρώην προϊσταμένου της από την εφημερίδα που συνεργάζονταν.

Ωστόσο, η γνωστή τηλεκριτικός τα έβαλε και με τον Αντώνη Ρέμο για τα γαρύφαλλα. Είδε μία φωτογραφία του, όπου τραγουδούσε πάνω σε ενα βουνό από πανέρια και ξέσπασε. Έξαλλη, έγινε με την επίμαχη φωτογραφία και τα έβαλε τόσο με τον τραγουδιστή, όσο και με τους θαμώνες, που σε καιρό μνημονίου σκορπάνε χιλιάδες ευρώ για γαρύφαλλα στα πόδια ενός... καλλιτέχνη αοιδού!

Και η απογοήτευση της ότι τελικά είναι μόνο μερικοί (μαζί και η ίδια) που έχουν πιστέψει ότι η νέα χρονιά θα φέρει μία νέα εποχή, φαντάζει μεγάλη.

«Στο καιρό του μνημονίου! Πνίξτε στα λουλούδια τον καημό σας- χιλιάδες ευρώ πεταμένα στα πόδια του καλλιτέχνη αοιδού...από τις 25 και μετά θα σας χρειαστούν για τα μνημόσυνα! ΕΛΕΟΣ.....αυτά βλέπω και λέω αυτός ο τόπος δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ. Παρακμιακή φωτό εν όψει του 15 που εμείς -όσοι- νομίζουμε θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής. Πάει το γαρύφαλλο στ΄ αφτί, έγινε γαρύφαλλα στα πόδια κάθε καψούρη, που εξυψώνει την αγάπη του γεμίζοντας μια πίστα πανάκριβα κουρέλια...να διασκεδάσουμε δε λέω.....και αφού τον στρώσατε ας τον σκεπάζατε τουλάχιστον ως τα πάνω....» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Το ξέσπασμα το συνόδευσε με την επίμαχη φωτογραφία του Ρέμου με τα γαρύφαλλα. Μόνο που στη βιασύνη της, δεν ασχολήθηκε λίγο περισσότερο κι έτσι έπεσε σε ατόπημα. Μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία.

Η επίμαχη φωτογραφία δεν είναι πρόσφατη, αλλά από το 2012, όταν ο Ρέμος εμφανιζόταν σε κέντρο της Θεσσαλονίκης!!!

Θα μου πεις και τότε μνημόνιο είχαμε, οπότε ας πάει και το παλιάμπελο. Έστω με καθυστέρηση σχεδών 3 χρόνων, η Γκολεμά ξέσπασε για τη σπατάλη των καψούρηδων Ελλήνων.

Αλλά και δίκιο θα έχει ο Ρέμος να τα πάρει, όπως ο Αρναούτογλου και η Μελέτη. Μα δεν έχει ακούσει ότι φέτος έχει απαγορεύσει να πετάνε γαρύφαλλα στο Διογένης; Επειδή ακριβώς και ο ίδιος πιστεύει ότι πλέον είναι... παρακμή και σπατάλη; Και παρασέρνουν τον κόσμο να ξοδέψει τα λίγα χρήματα που έχει;

Άλλωστε, τόσα και τόσα γράφτηκαν για την απόφαση αυτή. Για να μην πω ότι η επίμαχη φωτογραφία που την έκανε να ξεσπάσει, πρωταγωνιστούσε στα περισσότερα δημοσιεύματα για την... ανθοαπαγόρευση του Ρέμου!

Μετά από όλα αυτά τι να πεις; Ας ελπίσουμε στη "νέα εποχή" να έχουμε και... έγκυρα και κυρίως έγκαιρα κραξίματα!!!