Ο Τσουκαλάς «κρέμασε» ξανά τον Αρναούτογλου - Ας πρόσεχε

08.01.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Φαίνεται ότι πέρυσι η εμφάνιση του Τάκη Τσουκαλά στα Καρντάσιανς θα συνοδεύτηκε με νούμερα τηλεθέασης. Γιατί ως καλεσμένος, ο πιο φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού δεν είπε τίποτε!

Και πού αλλού μπορούμε να αποδώσουμε – πέρα από τα νούμερα τηλεθέασης – την εμμονή του Γρηγόρη Αρναούτογλου να τον έχει και φέτος καλεσμένο στην εκπομπή του;

Πριν λίγο καιρό, ο Τσουκαλάς δεν εμφανίστηκε στα Καρντάσιανς, δημιουργώντας πρόβλημα στο ζωντανό πρόγραμμα, επειδή αρρώστησε και δε μπορούσε να πάει.

Κι αντί ο Αρναούτογλου να «συνετιστεί», κάλεσε ξανά τον Τσουκαλά (άραγε τι καινούργιο θα είχε να μας πει φέτος;), αλλά φευ την πάτησε again.

Ο τόσο σημαντικός για την εκπομπή καλεσμένος δεν εμφανίστηκε ποτέ, κάνοντας έξαλλο τον παρουσιαστή. Και δίκιο είχε, αφού πρόκειται για ζωντανό πρόγραμμα και όταν δεν έχεις πολλούς καλεσμένους, δύσκολα μπορείς να καλύψεις το κενό της τελευταίας στιγμής.

Μάλιστα, ήταν τέτοιος ο εκνευρισμός του «Αρνί» με τον Τσουκαλά, που σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής τον ειρωνευόταν. Μέχρι που ζήτησε από τον κόσμο, να στείλει φωτογραφίες, αν τον εντοπίσουν κάπου.

Και σε μία από τις φωτογραφίες που έστειλαν, είχε εντοπιστεί το απόγευμα της ίδιας μέρας στο γήπεδο του Φωστήρα να παρακολουθεί τον αγώνα κυπέλλου του Ολυμπιακού. Τότε, που δε σήκωνε τα τηλέφωνα σε κανέναν από τους ανθρώπους της εκπομπής!

Δεν το συζητώ, το «άδειασμα» είναι απίστευτο και ο εν λόγω κύριος, που είναι γνωστός μόνο ως... μέγα οπαδόπουλο, δεν είχε τη στοιχειώδη ευγένεια να ενημερώσει ότι δε μπορεί να παραβρεθεί. Σε μία εκπομπή, που είναι ζωντανή.

Αλλά, σοβαρά τώρα, δε φταίει και η άλλη πλευρά που τον ανήγαγε σε τόσο σημαντικό καλεσμένο, καλώντας τον ξανά και ξανά; Δηλαδή, τόση φτώχεια έχει πέσει στη showbiz και στην τιβί, που ο Τσουκαλάς είναι ο πιο περιζήτητος;

Κάποιοι, οι πιο μυημένοι στον αθλητικό κόσμο, είπαν ότι η εμφάνιση του στην εκπομπή ήταν σημαντική, διότι είχαμε και την ξαφνική αποχώρηση του προπονητή του Ολυμπιακού.

Έλα, όμως, που ο Τσουκαλάς είχε κανονιστεί μία εβδομάδα πριν, οπότε δυστυχώς για τον Αρναούτογλου, δεν τού έκατσε το λαχείο, να έχει να πει κάτι με τον καλεσμένο του.

Που μεταξύ μας, όσο γέλιο μάς σκορπά και μάλιστα σε άφθονη δόση στη δική του εκπομπή, τόσο... ξενέρωτος και σοβαρός ήταν πέρυσι στα Καρντάσιανς. Σχεδόν μας είχε πάρει ο ύπνος.

Επίσης, καταλαβαίνω τον εκνευρισμό για το δεύτερο «κρέμασμα» που τους έκανε. Αλλά όταν κάθεσαι και τον κράζεις, πότε για το δερμάτινο μπουφάν, πότε για το μαλλί και πότε βάζεις... silver alert (για τους ηλικιωμένους) να βρει τον χαμένο καλεσμένο, δεν ακυρώνεις τον ίδιο σου τον εαυτό;

Δηλαδή, όταν τον κάλεσαν για δεύτερη και τρίτη φορά, δεν είχε όλα τα παραπάνω;

Πάλι καλά, που η επόμενη καλεσμένη ήταν η Εύη Αδάμ και με όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή μπόρεσε και κάλυψε το κενό.

Τελικά, ο μόνος κερδισμένος από το όλο μπάχαλο ήταν ο νεαρός από το κοινό, που από το πουθενά έγινε ο πρωταγωνιστής της εκπομπής. Όπως, πολύ εύστοχα παρατήρησε ο Αρναούτογλου