Η Μαστροκώστα στην πίστα!

11.09.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Γυμνάστρια τη γνωρίσαμε κάποτε τα χρόνια τα παλιά, ως τραγουδίστρια θα την απολαμβάνουμε το φετινό χειμώνα. Ο λόγος για την Γωγώ Μαστροκώστα,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Γυμνάστρια τη γνωρίσαμε κάποτε τα χρόνια τα παλιά, ως τραγουδίστρια θα την απολαμβάνουμε το φετινό χειμώνα. Ο λόγος για την Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία το έφερε από εδώ, το έφερε από κει, τελικά το έπιασε το μικρόφωνο στα χέρια της. Η γνωστή tv persona (την τελευταία χρονιά), το φετινό χειμώνα θα εμφανίζεται στο "Fix" στο πλευρό του Χρήστου Πάζη και των "Φίλων για πάντα".

Η παρουσία της Γωγούς πέρυσι στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη και τα χορευτικά νούμερα που είχε, έδειξαν πως η εν λόγω γυναίκα διαθέτει τάλαντο. Κάπως έτσι το σκέφτηκε ο επιχειρηματίας του Fix και της έκανε την πρόταση, την οποία η Μαστροκώστα αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά. Μεταξύ μας, τα ίδια συναισθήματα δεν πρέπει να έχουν κάποιοι από τους νέους της "συναδέλφους", οι οποίοι μάλλον δεν είδαν με καλό μάτι την είσοδο της Γωγούς στην αθηναϊκή νύχτα.

Ο αγαπημένος της, πάντως, Κώστας Σόμμερ είναι ενθουσιασμένος παρόλο που θα βλέπονται πολύ λίγο. Βλέπεις, αυτός περνάει πολλές ώρες στα γυρίσματα της νέας του ταινίας στο Mega και τα βράδια που θα μπορούσαν να πιούνε το ποτάκι τους, αυτή θα εργάζεται. Τι να κάνεις, δύσκολο πράγμα να είσαι καριερίστας.