Επώνυμες σχέσεις Νο.2

13.03.2001
Σωτήρη μου τι κάνεις; Πως είναι η υγεία σου; Σήμερα λέω να σου γράψω το δεύτερο μέρος των επωνύμων σχέσεων και δη για τους θυελλώδεις έρωτες. Έτσι λέω εγώ τις έντονες σχέσεις, ξέρεις όταν χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν κάθε τρεις και λίγο. Εσύ πάλι με την τετράγωνη λογική σου θα πεις ότι στις σχέσεις αυτές δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Σωτήρη μου τι κάνεις; Πως είναι η υγεία σου; Η μέρα σου πέρασε ωραία; Κανένα συνταρακτικό γεγονός σου συνέβη; Συγνώμη για το βομβαρδισμό μου με ερωτήσεις, αλλά καλέ μου φίλε δεν μπορώ. Κάθε φορά που κάθομαι να σου γράψω η ψυχή μου αγαλλιάζει, γι αυτό και δε μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου. Μια που μιλάμε για αγάπη - μην ανησυχείς η δική μας είναι καθαρά φιλική - λέω σήμερα να σου γράψω το δεύτερο μέρος των επωνύμων σχέσεων.
Μάλιστα λέω να το εξειδικεύσω το θέμα και να μιλήσω για τους θυελλώδεις έρωτες. Έτσι λέω εγώ τις έντονες σχέσεις, ξέρεις όταν χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν κάθε τρεις και λίγο. Εσύ πάλι με την τετράγωνη λογική σου θα πεις ότι στις σχέσεις αυτές δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Αυτό δε σκέφτεσαι; Τέλος πάντων, η Βάνα Μπάρμπα ( είναι μια χαρά στην υγεία της, μέχρι και στη δεξίωση που έκανε ο Πρωθυπουργός πήγε. Θα σου γράψω αργότερα γι αυτό.) με το Λάκη Ραπτάκη, όλο χωρίζουν κι όλο τα ξαναβρίσκουν. Να φανταστείς ότι έχουν χωρίσει τόσες πολλές φορές που και οι ίδιοι έχουν χάσει το λογαριασμό. Μεταξύ μας αυτό, έμαθα ότι η Βάνα είναι αυτή που λέει συνέχεια τη λέξη "χωρίζουμε". Ψωμοτύρι την έχει παιδί μου. Ο Λάκης όμως στο ύψος του. Αφήνει να περάσουν τα νεύρα της αγαπημένης του - μια εβδομάδα διαρκούν- και μετά πηγαίνει τη βρίσκει και όλα μέλι γάλα. Είδες Σωτήρη μου, τι κάνει ο κόσμος όταν αγαπάει;
Και που να δεις τι κάνει ο Νοράι Σαπουντζιάν, προκειμένου να τα ξαναβρεί με την Άντζελα Δημητρίου. Κάθε επανασύνδεσή τους τη συνοδεύουν πανάκριβα κοσμήματα που δωρίζει αυτός στη "Λαίδη". Τώρα η αλήθεια δεν του είναι και δύσκολο να κάνει αυτά τα δωράκια, καθότι κοσμηματοπώλης στο επάγγελμα. Πάντως Σωτήρη μου για να λέμε τα "σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη" έτσι που το πάνε, με τους τόσους χωρισμούς ο άνθρωπος θα φαλιρίσει στο τέλος. Αυτοί παιδί μου τσακώνονται σχεδόν κάθε μέρα και δεν είναι μόνο αυτό. Στήνουν τους καβγάδες τους όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, δεν πάει να είναι άλλοι μπροστά δεν τους νοιάζει μία. Που νομίζεις ότι τα ξέρω εγώ όλα αυτά. Τα μυρίστηκα; Όχι αγαπητέ μου. Δικός μου άνθρωπος - της απόλυτης εμπιστοσύνης μου - μου διεμήνυσε τα του ζευγαριού. Και δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω και καλά θα κάνεις να το πιστέψεις κι εσύ. Αν και πολύ που σε νοιάζει εσένα. Αυτά.