Η "έμπνευση" της Λοπέζ και το τηλεφώνημα του Τζάκσον

15.03.2001
Πολυαγαπημένε μου Σωτήρη, γεια σου. Συγνώμη που σήμερα δεν έγραψα πρώτα σε σένα όμως αυτό δε σημαίνει πως σε ξέχασα. Κάθε άλλο. Είσαι για μένα πηγή έμπνευσης. Εξάλλου, όλοι μας -ακόμη κι εσύ- εμπνεόμαστε από κάπου. Η Τζένιφερ Λοπέζ για παράδειγμα εμπνέεται από την αγάπη.
Πολυαγαπημένε μου Σωτήρη, γεια σου. Συγνώμη που σήμερα δεν έγραψα πρώτα σε σένα όμως αυτό δε σημαίνει πως σε ξέχασα. Κάθε άλλο. Είσαι για μένα πηγή έμπνευσης. Σκέφτομαι τη μορφή σου κάθε φορά που κάθομαι να γράψω και...μεγαλουργώ. Έτσι τουλάχιστον νομίζω. Πάντως, Σωτήρη μου, αυτό που σου λέω μην το κοροϊδεύεις καθόλου. Όλοι μας -ακόμη κι εσύ- εμπνεόμαστε από κάπου. Η Τζένιφερ Λοπέζ για παράδειγμα εμπνέεται από την αγάπη. Ξέρεις γιατί χορεύει, τραγουδάει και παίζει (στον κινηματογράφο έτσι;) τόσο ωραία; Επειδή είναι πάντοτε ερωτευμένη.
Ακόμη και τώρα που υποτίθεται ότι έχει χωρίσει από τον "Πάφι" Κόμπς εξακολουθεί να είναι το ίδιο καλή. Γιατί; Ερωτεύτηκε πάλι; Οι τελευταίες μου πληροφορίες λένε πως ναι, ξαναβρήκε την ευτυχία στο πλευρό ενός χορευτή. Ωστόσο, Σώτο μου (καιρό είχα να σε πω έτσι) ακόμη κι αν δεν είχε σχέση η Τζένιφερ πάλι θα απέδιδε, διότι απλά γεννήθηκε για να είναι ερωτευμένη. Τώρα μη ζητάς να στο αναλύσω, δεν μπορώ. Εξάλλου, δεν είμαι υποχρεωμένη. Πάντως, εντελώς πληροφοριακά η Λοπέζ πιστεύει στην απόλυτη αγάπη.
Ωστόσο, άλλο ξεκίνησα να σου γράψω κι σε άλλο κατέληξα. Είδες, όμως για να είσαι η έμπνευσή μου; Αμέσως με πήγες αλλού. Τέλος πάντων, που λες ο Μάικλ Τζάκσον έκανε τα πρώτα βήματα για να τα ξαναβρεί με τον πατέρα του. Αν θυμάσαι οι δύο τους έχουν να μιλήσουν εδώ και πολλά χρόνια, καθώς ο "Τζάκο" κατηγορεί τον πατέρα του ότι κακομεταχειριζόταν αυτόν και τα αδέλφια του όταν ήταν παιδιά. Ο καιρός, όμως πέρασε και τώρα ο Μάικλ -έχει και δύο παιδιά- φαίνεται πως θέλει να ξεχάσει το παρελθόν.
Καλά δεν κάνει; Τι λες κι εσύ ρε Σωτήρη, ως ώριμος άνδρας που είσαι; Εγώ λέω ότι ορθά πράττει. Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα τηλεφώνησε στον πατέρα του και του είπε μονολεκτικά "Μπαμπά σε αγαπώ". Τι του απάντησε ο πάτερ φαμίλιας δεν το ξέρω. Υποθέτω πως θα εξεπλάγην.
Τα νέα μου τελειώνουν εδώ. Αν θυμηθώ κάτι άλλο σου υπόσχομαι πως θα πάρω "πένα και χαρτί" και θα σου γράψω. All right;