Οι φάρσες του Φερεντίνου

16.03.2001
Άσε Σωτήρη αυτό τον καιρό δε φτάνει που βρίσκομαι σε μεγάλα τρεξίματα, έχω να σκεφτώ και τις φάρσες που πρέπει να σκαρώσω την Πρωταπριλιά. Οι μέρες περνούν και δεν έχω σκεφτεί τίποτε καλό. Έχεις καμιά καλή ιδέα να μου ρίξεις; Θα έβλεπα τον Φερεντίνο, μήπως και ξεσήκωνα από εκεί καμία φάρσα, αλλά αδελφέ είναι too much για εμένα.
Άσε Σωτήρη αυτό τον καιρό δε φτάνει που βρίσκομαι σε μεγάλα τρεξίματα, έχω να σκεφτώ και τις φάρσες που πρέπει να σκαρώσω την Πρωταπριλιά. Οι μέρες περνούν και δεν έχω σκεφτεί τίποτε καλό. Εν τω μεταξύ ξέρεις ότι δουλεύω την "άγια" αυτή η μέρα. Αλλά δε με νοιάζει μια, θα σου γράψω όσα ψεματάκια θέλω τόσο καιρό και δεν με αφήνει η επαγγελματική μου ευσυνειδησία και κυρίως η φιλική μας σχέση. Anyway, έχεις καμιά καλή ιδέα να μου ρίξεις; Θα έβλεπα τον Φερεντίνο, μήπως και ξεσήκωνα από εκεί καμία φάρσα, αλλά αδελφέ είναι too much για εμένα. Άσε που φοβάμαι, μήπως με πάρουν στο κυνήγι οι φίλοι μου. Βλέπεις, δεν είναι σαν την Τσιντικίδου και τα άλλα "θύματα" του παρουσιαστή, που αντιδρούν με...ψυχραιμία.
Μια που ανέφερα τη Τσιντικίδου, η γνωστή μοντέλα έχει χαθεί -κατά κάποιο τρόπο- από την "πιάτσα", διότι βιώνει τον απόλυτο έρωτα με γνωστό επιχειρηματία. Η Μαρίνα πηγαίνει συχνά πυκνά στα ταξίδια που κάνει ο καλός της, συνδυάζοντας έτσι το "τερπνόν μετά του ωφελίμου". Η σχέση τους, Σωτήρη μου είναι πολύ σοβαρή και τα παιδιά σκέφτονται να παντρευτούν. Τι σκέφτονται που ήδη έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες. Αλλά το θέμα δεν είναι η σχέση της "Τσιντί". Την ανέφερα απλά πληροφοριακά. Που λες, η ωραία μοντέλα έπεσε "θύμα" του "ΜΠΑΜ" σε ένα άκρως...σατανικό σχέδιο. Η υπόθεση είχε fake αστυνομικούς, ένα κλεμμένο αυτοκίνητο και μια λιπόθυμη κοπέλα. Για να μην πολυλογώ, κάποιος "άγνωστος" εκμεταλλευόμενος μια λιποθυμία "κλέβει" το αυτοκίνητο της Τσιντικίδου. Αυτή μέχρι να ανακαλύψει ότι όλα ήταν μία φάρσα έπαθε "σοκ".
Άσε το άλλο. Έμαθα πως ο Φερντίνος πήγε να κάνει φάρσα και στην Καψάλη. Έλα, όμως που την ηθοποιό την έπιασε υστερία κι άρχισε να σπάει ότι έβρισκε μπροστά της. Μέχρι και βιτρίνες λέγεται πως έσπασε. Αυτά, αγαπητέ μου αρχισυντάκτη. Θα σε παρακαλούσα, όμως να σκεφτείς κάτι και να μου το γράψεις. Εντάξει;