Αρχίζει η δίκη του Τζάκσον!

16.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσουν οι ανά τον κόσμο δημοσιογράφοι, των οποίων η πένα θα πάρει φωτιά το επόμενο διάστημα. Σήμερα, Παρασκευή 16 Ιανουαρίου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσουν οι ανά τον κόσμο δημοσιογράφοι, των οποίων η πένα θα πάρει φωτιά το επόμενο διάστημα. Σήμερα, Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, αρχίζει η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης του Μάικλ Τζάκσον, στην οποία αναμένεται να δηλώσει "αθώος" ή "ένοχος" για τις κατηγορίες περί κακοποίησης ανηλίκου, που τον βαραίνουν. Έτσι, λογικό κι επόμενο είναι το ενδιαφέρον της παγκόσμιας γνώμης να στραφεί στο γεγονός. Εδώ, που τα λέμε δε μας συμβαίνουν κάθε μέρα τέτοια "κελεπούρια".

Λοιπόν, τέρμα τα ψέματα. Ο εφιάλτης για τον πάλαι ποτέ "βασιλιάς της Ποπ" τώρα αρχίζει, αφού έστω και να αθωωθεί (πράγμα που ακόμη και σπουδαίοι νομικοί το κόβουν χλωμό) και γλιτώσει της φυλακής το σίδερα, την "πληγωμένη" εικόνα του, ποιος θα τη γιάνει; Μήπως, οι χίλιοι δημοσιογράφοι που "κατέλαβαν" το μικρό χωριό Santa Maria (εκεί θα διεξαχθεί η δίκη) για μία... άριστη κάλυψη του γεγονός;

Δε λες που υπάρχει το "καραβάνι της αγάπης" και είναι μία κάποια παρηγοριά για τον Μάικλ, τις δύσκολες τούτες ώρες; Τι είναι αυτό πάλι; Πάντως, όχι Βεδουίνοι που γυρνούν τον κόσμο καβάλα στις καμήλες και κάνουν αγώνα υπέρ της αθώωσης του "Τζάκο". Πρόκειται για έναν μεγάλο αριθμό θαυμαστών του, οι οποίοι έχουν πάει στο χωριουδάκι για να παρακολουθήσουν τη δίκη και να διαδηλώσουν υπέρ του "ειδώλου" τους. Τυχερός ο Μάικλ, αφού μετά και από αυτό το σκάνδαλο, υπάρχουν κάποιοι αμετανόητα πιστοί σε αυτόν.

Η ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) και θα διαρκέσει περίπου 45 λεπτά. Στο πλευρό του Τζάκσον αναμένεται να είναι σύσσωμη η οικογένεια του καθώς και κάποιοι από τους εναπομείναντες φίλους του. Σε αυτήν, θα υποστηρίξει πως είναι "αθώος" και το δικαστήριο θα αποφασίσει. Άντε να δούμε.