ΕΤΑ εναντίον Μπαντέρας

22.03.2001
Βρε Άντζυ μου μπορείς να μου λύσεις σε παρακαλώ μια απορία; Επιδημία έχει πέσει εκεί στο Χόλιγουντ με τα σχέδια απαγωγής και τις τρομοκρατικές απειλές; Το λέω αυτό, διότι δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που έγινε γνωστό ένα σχέδιο απαγωγής του Ράσελ Κρόου και τώρα ήρθαν στο φως οι τρομοκρατικές απειλές που δέχεται ο Αντόνιο Μπαντέρας.
Βρε Άντζυ μου μπορείς να μου λύσεις σε παρακαλώ μια απορία; Από χθες ήθελα να σου πω, αλλά πήγα στα "Ποπ - Κόρν" και δεν πρόλαβα. Επιδημία έχει πέσει εκεί στο Χόλιγουντ με τα σχέδια απαγωγής και τις τρομοκρατικές απειλές; Το λέω αυτό, διότι δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που έγινε γνωστό ένα σχέδιο απαγωγής του Ράσελ Κρόου ( σου έχω νεότερα για το θέμα) και τώρα ήρθαν στο φως οι τρομοκρατικές απειλές που δέχεται ο Αντόνιο Μπαντέρας. Δεν ξέρω αν έχεις ακούσει σχετικά, αλλά ο ηθοποιός ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Μαρμπέλα της Ισπανίας, δέχτηκε απειλητικό μήνυμα για τη ζωή του από την βασκική οργάνωση ΕΤΑ.
Από ότι έμαθα ο λόγος που τον έβαλαν στο στόχαστρο ήταν η στάση που κράτησε ο Αντόνιο μετά τη δολοφονία του Ισπανού πολιτικού Χοσε Μαρία Καρπένα, αποδοκιμάζοντας την οργάνωση. Τι το ήθελε κι αυτός; Πάντως, μην ανησυχείς μαζί με τη Μέλανι πήραν τις απαραίτητες προφυλάξεις. Προσέλαβαν σωματοφύλακες για να τους προστατέψουν. Αυτά από το μέτωπο Μπαντέρας. Πάμε τώρα στον Ράσελ που έχει περισσότερο ενδιαφέρον ως υπόθεση και?άντρας: Συμφωνείς;
Που λες φιλενάδα οι επίδοξοι απαγωγείς σχεδίαζαν να διαμελίσουν και να σκοτώσουν τον ηθοποιό. Σαν πολύ τηλεόραση να βλέπουν. Προηγουμένως, όμως θα ζητούσαν 500 εκατομμύρια, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο, ενώ κάθε ώρα καθυστέρησης θα του έκοβαν κι από ένα δάχτυλα. Σίγουρα θα έχεις ανατριχιάσει γι αυτό και κόβω την κουβέντα εδώ, αφού σου πω ότι όλα αυτά τα έμαθαν οι άνδρες του FBI από το σχέδιο απαγωγής που βρέθηκε σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε κοντά στο σπίτι του στο Μπελ Ερ.
Θέλεις να σου πω και κάτι...ροζ, μετά την τόση μαυρίλα; Λοιπόν απ ότι φαίνεται ανάμεσα στον Ράσελ Και τη Νικόλ Κίντμαν τρέχει κάτι το?πονηρό. Κάτι σα σχέση να πούμε. Προς το παρόν δεν έχει επισημοποιηθεί τίποτε, όμως ξέρεις ότι "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά". Άσε, δε, που φίλοι του "ζεύγους" μιλάνε για έναν έρωτα που μπορεί να είναι στα σπάργανα (σωστά το έγραψα), όμως διαφαίνεται μεγάλος. Εγώ τα να σου πω. Ωραίος ο Ράσελ, αλλά καθόλου σταθερός. Να μου πεις γιατί η Κίντμαν τι είναι; Το μάτι της "παίζει" τόσο που του δίνει και καταλαβαίνει.