Φυστικοπόλεμος στο ¨Fever¨

22.03.2001
Γεια σου Γιώργο και συγνώμη για την ενόχληση. Δε φταίω εγώ που κάθε λίγο και λιγάκι σου γράφω, αλλά οι εξελίξεις στα διάφορα κέντρα της πόλης που συνεχώς τρέχουν. Που λες, στο "Fever" που εμφανίζεται η Βίσση, την περασμένη Κυριακή, έγινε το έλα να δεις. Ένας θαμώνας προκάλεσε "θερμό" επεισόδιο στο κέντρο, όταν άρχισε να πετάει φυστίκια στην Αννούλα.
Γεια σου Γιώργο και συγνώμη για την ενόχληση. Δε φταίω εγώ που κάθε λίγο και λιγάκι σου γράφω, αλλά οι εξελίξεις στα διάφορα κέντρα της πόλης που συνεχώς τρέχουν. Εξάλλου, εσύ είσαι ο πλέον αρμόδιος που μπορώ να απευθυνθώ, καθότι κατέχεις πολλά από τις πίστες. Στο κάτω-κάτω ρε George, που να τα πω;;; Στο Σωτήρη που δεν ξέρει ποιος είναι ο Βαλάντης, στην Άντζυ που είναι του θεάτρου ή στη Γεωργία των Τεχνών; Σε σένα θα τα πω γι αυτό, διάβασε με προσοχή τα παρακάτω.
Και μη νομίσεις πως θα μου ξεφύγεις, όπως την προηγούμενη φορά με τη Γιαγκούση, διότι κακομοίρη μου με το που θα σε συναντήσω θα σε ρωτήσω να μου πεις με το "νι και με το σίγμα" τι έγραψα. Που λες, στο "Fever" που εμφανίζεται η Βίσση, την περασμένη Κυριακή έγινε το έλα να δεις. ΄Ένας θαμώνας μεγάλης ηλικίας -το τονίζω- προκάλεσε "θερμό" επεισόδιο στο μαγαζί, όταν άρχισε να πετάει ...φυστίκια στην Αννούλα. Ακου εκεί αναίδεια ο άνθρωπος. Εντάξει ... το να πετάξει δυο τρία φυστικάκια είναι άξιο συγχώρεσης -εξάλλου και στις παρελάσεις ενίοτε ρίχνουμε κανένα ξηρό καρπό-, αλλά αυτός το παράκανε.
Όλη την πιατέλα άδειασε κι εκεί που πήγαινε για τη δεύτερη "τον έπιασε στα πράσα" η αοιδός. Τον πλησίασε με απειλητικές -θα έλεγα- διαθέσεις κι αφού έπεσαν πάνω του οι προβολείς άρχισε κι αυτή να του πετάει φιστίκια. Άσε που προέτρεψε τον κόσμο να την ακολουθήσει. Ο κόσμος όμως έκανε πως δεν άκουσε και η Βίσση δεν το επανέλαβε. Μάλλον, θα μυρίστηκε πως ...δε θα ξανάκουγαν. Έτσι, είπε χαρακτηριστικά στον κύριο "Βλέπεις; Εμείς είμαστε υπεράνω."
Ωραία η Βίσση; Στη συνέχεια ζήτησε από τον κόσμο να ψηφίσει αν πρέπει να μείνει ο πελάτης. Η απάντηση ήταν αρνητική και το επεισόδιο έληξε εκεί. Μεταξύ μας George, δεν ήμουν παρούσα στο περιστατικό. Αν και πολύ θα το ήθελα. Ήταν, όμως, εκεί η κολλητή μου η Γιώτα (στην έχω γνωρίσει;) και με ενημέρωσε σχετικά. Σε διαβεβαιώνω μάλιστα ότι όλα είναι πέρα για πέρα αληθινά, διότι η φιλενάδα μου δε λέει ποτέ ψέματα. Στο λέω αυτό, διότι ξέρω καλά τι σόι άπιστος Θωμάς είσαι.