Ένας τζέντλεμαν ονόματι Σταμάτης

23.03.2001
Τελικά Σωτήρη μου υπάρχουν τζέντλεμεν σε αυτό τον κόσμο. Ευτυχώς δηλαδή για εμάς τις γυναίκες που δεν είσαι ο μοναδικός, αφού δε θα μπούμε στη διαδικασία να κονταροχτυπηθούμε για το ποια θα σε κατακτήσει. Ο έτερος σωστός άνδρας, φίλτατε, δεν είναι άλλος από το Σταμάτη Γονίδη. "Και δε του φαινόταν" θα σκέφτεσαι.
Τελικά Σωτήρη μου υπάρχουν τζέντλεμεν σε αυτό τον κόσμο. Ευτυχώς δηλαδή για εμάς τις γυναίκες που δεν είσαι ο μοναδικός, αφού δε θα μπούμε στη διαδικασία να κονταροχτυπηθούμε για το ποια θα σε κατακτήσει. Ο έτερος σωστός άνδρας, φίλτατε, δεν είναι άλλος από τον Σταμάτη Γονίδη. "Και δε του φαινόταν" θα σκέφτεσαι. Εμ, έτσι είναι ο γνήσιος τζέντλεμαν, φαίνεται μέσα στη σχέση του.
Τώρα θα μου ανταπαντήσεις φέρνοντάς μου κατά νου τις περίφημες δηλώσείς του για τους gay και τη γενικότερη συμπεριφορά του. Εντάξει λοιπόν κέρδισες, τζέντλεμαν πρέπει να είσαι παντού και πάντα. Όμως, χρυσέ μου άφησε με να πω μια καλή κουβέντα για τον αοιδό. Θέλω να "αγιάσω" και δε μπορώ. Τέλος πάντων, ο λόγος που αποπειράθηκα να "στάξω μέλι" για τον Γονίδη ήταν η έκπληξη που επεφύλαξε στην αρραβωνιαστικιά του, Μυρτώ Πέτροβιτς. Εκτός του ότι την πήρε μαζί του στη Θεσσαλονίκη - θα εμφανισθεί στο κέντρο "Λεωφόρο" - ανθοστόλισε τη σουίτα που θα διαμείνουν με κατακόκκινα τριαντάφυλλα.
Ο "κούκος αηδόνι" θα του στοίχισε Σωτήρη μου, αλλά τι ανάγκη έχουν οι αοιδοί. Ξέχασα να σου πω πως παρήγγειλε και πολλά μπουκάλια σαμπάνιας. Τόσα που εύκολα μπορείς να βγάλεις πέρα ένα γάμο. Τώρα να σου πω δε νομίζω να τα ήπιαν όλα.
Και μια που μιλάμε για τραγουδιστές, το ήξερες εσύ ότι το αγαπημένο τραγούδι της Βανδή είναι το "Σχιζοφρένεια" της Βίσση; "Όχι -θα μου απαντήσεις- διότι δε με νοιάζει". Ωραία, λοιπόν κι εγώ δε θα σου πω αυτά που ξέρω. Πάντως, στο πάρτι της Ρούλας όταν ο d.j. έπαιξε το συγκεκριμένο κομμάτι, το Δεσποινάκι σηκώθηκε και το χόρεψε. Τι το χόρεψε, που χτυπιόταν ολόκληρη. Όπως στο video clip της "Λυπάμαι".
Αυτά για τη Βανδή (το ξέρεις ότι τελευταία τη συμπαθώ πολύ; Αλήθεια.) και σιγά μη δε σου τα έλεγα. Ξέρεις πότε δεν παίρνεις κουβέντα από εμένα; Όταν κοιμάμαι. . .