Ο πόνος του Νινιού και ο έρωτας της Παπαθωμά

23.03.2001
Σωτήρη μου καλημέρα. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο χαρούμενη είμαι που σήμερα ήρθα πρωί. Και φαντάζομαι πως ξέρεις το λόγο. Επειδή σε είδα μετά από πολύ καιρό. Τέλος πάντων, άσε φίλε μου ο Νινιός τραβάει μεγάλα ζόρια και ο λόγος είναι μια γυναίκα. Η Θεοφανία Παπαθωμά συγκεκριμένα. Ο χωρισμός τους αυτή τη φορά είναι οριστικός.
Σωτήρη μου καλημέρα. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο χαρούμενη είμαι που σήμερα ήρθα πρωί. Και φαντάζομαι πως ξέρεις το λόγο. Επειδή σε είδα μετά από πολύ καιρό. Δυστυχώς, οι εξελίξεις τρέχουν και συ ως σωστός και κυρίως ως ευσυνείδητος αρχισυντάκτης που είσαι πρέπει να τις καταγράψεις. Έτσι, ο χρόνος μας για να τα πούμε είναι περιορισμένος. Εγώ όμως καλέ μου φίλε θα σου γράψω το καθιερωμένο μας εσωτερικό σημείωμα κι αυτή τη φορά θα το κάνω με ιδιαίτερη χαρά, διότι ξέρω πως μας χωρίζει ένας τοίχος. Καλά αν το γράμμα πέσει στα χέρια κάποιου άλλου θα με παρεξηγήσει, όμως δε με νοιάζει.
Που λες φίλτατε ο Νινιός τραβάει μεγάλα ζόρια και ο λόγος είναι μια γυναίκα. Η Θεοφανία Παπαθωμά συγκεκριμένα. Άσε, Σωτήρη αυτή τη φορά ο χωρισμός τους είναι οριστικός γι αυτό και ο Γιώργος πάει να σκάσει από τη στεναχώρια του. Τώρα εσύ μαζί με τον Τσίρο θα αρχίσετε να λέτε τα γνωστά για εμάς τις γυναίκες και πόσο σκληρές είμαστε κι ότι σας τυραννούμε και τα λοιπά και τα λοιπά.
Εγώ ένα πράγμα θα σου πω. Είναι να μη σου τύχει, διότι κι άλλοι τα είπαν αυτά αλλά. . . Τέλος πάντων στο θέμα μας, ο Νινιός έχει πάρει τόσο κατάκαρδα το χωρισμό που να φανταστείς ούτε που βγαίνει από το σπίτι. Καλά μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα πηγαίνει, αλλά σε κλαμπ και τέτοια ούτε κατά διάνοια. Άσε το άλλο, άκουσα πως αυτό τον καιρό δε συζητάει ούτε επαγγελματικές προτάσεις κι ας του έρχονται σωρηδόν. Εδώ έχω την εντύπωση πως σφάλει, καθότι είναι γνωστό τοις πάσι ότι η καλύτερη θεραπεία σε αυτή την περίπτωση είναι η δουλειά.
Anyway, επιλογή του, εγώ κι εσύ θα του πούμε τι να κάνει; Να σε ρωτήσω Σωτηράκη μου, δεν έχεις την περιέργεια να μάθεις τι κάνει αυτή την περίοδο η Παπαθωμά; Την έχεις, γι αυτό διάβασε προσεκτικά και σε παρακαλώ μην κάνεις κανένα σχόλιο. Η γνωστή ηθοποιός λέγεται πως επέστρεψε στον προηγούμενο έρωτά της και πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μην πεις τίποτε κακομοίρη μου!