Fashion victim και killer.

27.03.2001
Αγαπημένη μου Ευτυχία γεια σου. Σήμερα, ελέω Όσκαρ, έχω μπόλικο υλικό ειδικά για σένα. Αν αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που μπορεί να σε συγκινήσει από ένα cine γεγονός, σου λέω ότι είναι η Fashion πλευρά του θεάματος. Αν πάλι δεν παρακολούθησες την απονομή έχασες τη μεγάλη ευκαιρία να δεις να παρελαύνουν όλα τα fashion victim ή οι fashion killers.
Αγαπημένη μου Ευτυχία γεια σου. Είναι η πρώτη φορά που σου γράφω και ειλικρινά είμαι βαθύτατα συγκινημένη. Όλο αυτό το διάστημα καλή μου φίλη ήθελα να σου αφήσω ένα γράμμα μου, όμως δεν είχα το κατάλληλο περιεχόμενο. Σήμερα, ελέω Όσκαρ, έχω μπόλικο υλικό ειδικά για σένα. Κι αν αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που μπορεί να σε συγκινήσει από ένα cine γεγονός, σου λέω ότι είναι η Fashion πλευρά του θεάματος. Δεν ξέρω παρακολούθησες την απονομή; Αν όχι έχασες τη μεγάλη ευκαιρία να δεις να παρελαύνουν όλα τα fashion victim ή οι fashion killers.
Μην ανησυχείς, όμως Ευτυχίτσα μου. Γιατί είμαι εγώ εδώ; Τσάμπα κρατάω τη θέση; Λοιπόν, άκου, δες και κρίνε τις επιλογές των διασήμων. Αν και "τι να πει κανείς για τα γούστα της αλληνής". Αυτό που παρατήρησα βρε φιλενάδα ήταν ότι οι περισσότερες κυρίες έδειξαν μια προτίμηση στα ρούχα εποχής. Μη φανταστείς τίποτε φουστάνια αλά πριγκίπισσα Σίσσυ. Για παράδειγμα η Τζούλια Ρόμπερτς φορούσε ένα Βαλεντίνο εμπνευσμένο από περασμένες δεκαετίες. Η αλήθεια ήταν πολύ καλό, όπως και της Πηνελόπες Κρουζ, που ήταν βγαλμένο από την ισπανική παράδοση και ραμμένο από τον Ράλφ Λόρεν. Αυτή που δε μου άρεσε καθόλου Ευτυχία μου και είμαι σίγουρη πως θα συμφωνήσεις ήταν η Ζιλιέτ Μπινός. Καλέ ξέρεις τι μου θύμιζε; Τη Λάιζα Μινέλι στο "Καμπαρέ".
Η Τζένιφερ Λοπέζ έβγαλε μάτια με τη Σανέλ τουαλέτα της, αφού το πάνω μέρος του ρούχου ήταν σιθρού και για να μη στα πολυλέω είχε πετάξει έξω όλο της το στήθος. Να φανταστείς όταν έδωσε το βραβείο η κάμερα έδειχνε από το λαιμό και πάνω. Σου είπαν οι άνθρωποι "πάθαμε που πάθαμε εμείς απανωτά εγκεφαλικά μη το πάθουν και οι άμοιροι τηλεθεατές". Και υπόψη δεν ήταν λίγοι, γύρω στα 2 δις. Η Ζέτα Τζόυνς ήταν σοβαρά ντυμένη - έχει πάρει φαίνεται σοβαρά το ρόλο της - με ένα μαύρο σατέν φόρεμα του Βερσάτζε. Sorry, Ευτυχίτσα που δε σου γράφω τους σχεδιαστές στα Αγγλικά, αλλά ξεχνιέμαι μετά να γυρίσω στα Ελληνικά και συνεχώς σβήνω ολόκληρες προτάσεις.
Για το τέλος σου άφησα το "κλου" της βραδιάς. Η αλήθεια έχω δει αρκετές υπερβολές, όμως αυτή της Bjork ήταν άνευ προηγουμένου. Φορούσε έναν κύκνο (όχι αληθινό εντάξει) που το κεφάλι του έδενε στο λαιμό της. Σταματάω εδώ, όμως την περιγραφή μου, διότι φοβάμαι πως θα καταστρέψω το θέαμα. Σου έχω, όμως φωτό οπότε δες και κρίνε. Πρόσεξε μη μου πάθεις τίποτε.
Υ.Γ. Ευτυχία, σου έχω κι άλλη μια φωτό από το πάρτι του "Vanity Fair" με την Πάμελα και την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. Δες τι φοράει το Παμελάκι.