Τα σχέδια της Γιαγκούση

23.03.2001
Sorry, για την ενόχληση ρε Τζόρτζ, αλλά δε μπορούσα να μη σου γράψω για τη Λίτσα Γιαγκούση. Θα απευθυνόμουν στο Σωτήρη όμως σε σένα βλέπεις είχα πει για το Λιτσάκι και τις τελευταίες της επαγγελματικές περιπέτειες. Η αοιδός που λες μπορεί να ψυχράθηκε με τους συναδέλφους της Αλκαίο και Τριαντάφυλλο, όμως δεν τα έβαψε?μαύρα
Sorry, για την ενόχληση ρε Τζόρτζ, αλλά δε μπορούσα να μη σου γράψω για τη Λίτσα Γιαγκούση. Θα απευθυνόμουν στον Σωτήρη ή σε κάποιον άλλον του e-go, όμως σε σένα βλέπεις είχα πει για το Λιτσάκι και τις τελευταίες της επαγγελματικές περιπέτειες. Σήμερα, Γιωργή (καλά πως μου ήρθε αυτό;) σου έχω νέα από το μέτωπο Γιαγκούση. Η αλήθεια είναι πως ήθελα να σε ενημερώσω εδώ και μέρες, αλλά περίμενα να συγκεντρώσω περισσότερο υλικό και να στο καταθέσω.
Η αοιδός που λες μπορεί να ψυχράθηκε με τους συναδέλφους της Αλκαίο και Τριαντάφυλλο, όμως δεν τα έβαψε μαύρα. Κάθε άλλο Γιώργο μου, καθώς η αοιδός άνοιξε για αλλού πανιά. Άκου τι έμαθα, θα συνεργαστεί λέει με κάποια εκ των "spice girls". Με ποια συγκεκριμένα δεν το γνωρίζω, αλλά στοιχηματίζω ότι θα είναι αυτή η χοντρούλα με το χρυσό δόντι (καλά το θεωρεί μόδα αυτό;) που ήρθε πρόσφατα στη χώρα μας. Βέβαια, το κεφάλι μου δεν το κόβω, αλλά μόνο με αυτή μπορώ να υποθέσω.
Να σου πω την αλήθεια θα προτιμούσα τη Βικτόρια Άνταμς, αλλά σιγά μην αφήσει αυτή τον Μπεκαμ για να τρέχει στις διάφορες συνεργασίες. Παρατήρησες ότι σήμερα βγαίνει η κακή -θα έλεγα- πλευρά του εαυτού μου; Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει, όμως να ξέρεις το Λιτσάκι το λατρεύω. Για του λόγου το αληθές σου λέω ότι το κοντό μαλλί της πηγαίνει και είναι μια κούκλα. Τώρα η αλήθεια είναι ότι στο τελικό αποτέλεσμα συνέβαλε και ο Βιντάλ Σασούν ( ο σαμπουάν), τον οποίο εμπιστεύτηκε για το νέο της λουκ.
Κλείνω το γράμμα μου εδώ -αν και θα ήθελα να πω κι άλλα- με μια ευχή προς τη Λίτσα. "Να τα εκατοστήσεις". Μην απορείς πως μου ήρθε αυτό, διότι η αοιδός είχε τα γενέθλια της, τα οποία και πέρασε μαζί με τον αγαπημένο της Μανόλη. Τι δώρο της έκανε δεν έχω μάθει, όμως της έστειλε 18 κατακόκκινα τριαντάφυλλα. Αυτό που επίσης δεν ξέρω είναι αν ο αριθμός των ανθέων ήταν τυχαίος.