Εξετάσεις εγκυμοσύνης για τη Μαντώ

19.04.2001
Εξετάσεις εγκυμοσύνης για τη Μαντώ
Ελενάρα μου γειά σου, στο γράμμα μου αυτό θα σου πω κάτι που τυχαία έπεσε στην αντίληψή μου και θα σε παρακαλούσα να μην πεις τίποτε σε κανέναν. Ο αγαπημένος της Μαντούς της αοιδούς, γυναικολόγος στο επάγγελμα, εθεάθη σε γνωστή κλινική να παραλαμβάνει εξετάσεις της αγαπημένης του για εγκυμοσύνη. Ρε συ λες; Επίσης να σου πω ότι πρέπει να πάψουμε να αχολούμαστε με το γνωστό θέμα "ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, δηλαδή της Σταρ Ελλάς". Δεν έχει πλέον ενδιαφέρον, διότι ο Δάκης τα διέψευσε όλα.
Ελενάρα μου γεια σου,


Δε σε πρόλαβα σήμερα και ήθελα να σχολιάσουμε το γνωστό θέμα "ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, δηλαδή της Σταρ Ελλάς". Όπως σου έγραψα χθες, αλλά και όπως σχολιάσαμε δια τηλεφώνου (αν μας ακούσει κανείς λογικός άνθρωπος θα μας πάρει με τις ντομάτες που καταπιανόμαστε με τέτοια θέματα) η υπόθεση σηκώνει μεγάλη συζήτηση και αμέτρητους καφέδες. Αυτό πλέον Έλεν έπαψα να το πιστεύω από σήμερα που είδα τον Δάκη στην Τατιάνα (τη Στεφανίδου).

Ο άνθρωπος παιδί μου το ξεκαθάρισε: "δεν είναι κόρη μου η Εβελίνα Παπαντωνίου!" και τον πιστεύω, διότι αν έλεγε ψέμματα, αυτή ήταν η τρίτη φορά και ο αλέκτωρ δεν ελάλησε. Σοβαρά τώρα, εγώ δεν ασχολούμαι πάλι με το θέμα και την ίδια άποψη θα είχες κι εσύ αν έβλεπες τον αοιδό. Ήταν όντως στενοχωρημένος για την όλη υπόθεση, ενώ παραδέχτηκε ότι είναι οικογενειακός φίλος της οικογένειας εδώ και πολλά χρόνια και πως πατέρας της νεαράς είναι αυτός ο γνωστός - άγνωστος Γερμανός.

Τώρα όσοι άπιστοι Θωμάδες (είναι και των ημερών) ας πάνε να ζητήσουν από τον Δάκη και την "κόρη" του να κάνουν ένα τεστ DNA. Και μια και μίλησα για τεστ: εθεάθη σε γνωστή κλινική των Αθηνών ο αγαπημένος της Μαντούς της αοιδούς να παραλαμβάνει τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων της. "Ωραία και τι με νοιάζει εμένα"; θα απορείς, όμως νομίζω πως η υπόθεση έχει...ζουμί.
Οι εξετάσεις είναι γυναικολογικού περιεχομένου κι από όσα ρώτησα κι έμαθα έχουν να κάνουν με εγκυμοσύνη. Καλά διάβασες, δυστυχώς όμως Ελενάρα μου - και να με συγχωρέσεις γι' αυτό- δεν κατόρθωσα να μάθω τα αποτελέσματα. Είναι ή δεν είναι έγκυος η Μαντώ;